Jabbawockeez [WS] JACKUE ..

Yazık olmuş emre ama helal.

Berat sizin teamınıza sadece birkere ban attım o da macta yeniliosnuz die sürekli say attınız . 2 cisi : oktay yalcına tw vermiş birşey bulamamıs . ama senin verdigin tw de burak arkadasım ararken pc ni nie resledn ? ilk tw isteyişimde sürekli yanlıs pw verdinz ikincisindede pc rslediniz . tw verioruz dedigin bumu ? yenlrken uyarmamıza ragmen sürekli say attınz yediremiorsanız atmayın ! bn yenildigimde deil yendigim macta ban attım sy yüzündn burda yln yanlıs konusma !

Bak la hasanların yanında adam olmuşda bide laf çarptırıyor. Lan benim pc'me 50 kere giren oldu o kadar adam bulamadıda senin kıçı kırık adamın mı gelip bulacak benim pc'mde illegal bir program he ? Turnuvanın ortasında girdiler en az 25 frag attığımda bulamadılar daha w7 de hl_res arayan adammı bulacak ezik. Çok say atıyormuşuz siz önce sözünüzde durmayın öğrenin adam gibi isteyince bizim gibi verin hile deyip banlamayın. Kendin ve teamın bana hile derken 1232138 tane say atıyor birşey yokda biz 2 kere tw isteyincemi çok say attık oluyor mala bak la. İsteyene istediği dakikada veririm bi tane olsun hile ile alakalı birşey bulun gösterin şu csyi bırakmayan beratın a.

Pc'sine girmişmişte yalçın birşey bulamamışmış. Arkadaşın dediği gibi oktay zaten nadir'e en çok para veren bebe sen kimi savuyorsunz ha nadir ha oktay farkedermi ? Ya arkadaş bide yediremiyorsnız atmayın diyo lan git şu maç ve sslerninn GDR ile attıkları maçlara bak yarısında banlıyorsunuz siz ne yüzle geliyorsunuz hud kingleri he ?

Bak la hasanların yanında adam olmuşda bide laf çarptırıyor. Lan benim pc'me 50 kere giren oldu o kadar adam bulamadıda senin kıçı kırık adamın mı gelip bulacak benim pc'mde illegal bir program he ? Turnuvanın ortasında girdiler en az 25 frag attığımda bulamadılar daha w7 de hl_res arayan adammı bulacak ezik. Çok say atıyormuşuz siz önce sözünüzde durmayın öğrenin adam gibi isteyince bizim gibi verin hile deyip banlamayın. Kendin ve teamın bana hile derken 1232138 tane say atıyor birşey yokda biz 2 kere tw isteyincemi çok say attık oluyor mala bak la. İsteyene istediği dakikada veririm bi tane olsun hile ile alakalı birşey bulun gösterin şu csyi bırakmayan beratın a.

Pc'sine girmişmişte yalçın birşey bulamamışmış. Arkadaşın dediği gibi oktay zaten nadir'e en çok para veren bebe sen kimi savuyorsunz ha nadir ha oktay farkedermi ? Ya arkadaş bide yediremiyorsnız atmayın diyo lan git şu maç ve sslerninn GDR ile attıkları maçlara bak yarısında banlıyorsunuz siz ne yüzle geliyorsunuz hud kingleri he ?

la adamlıgı kimseden ögrenmem bos konusma .. attıgınız say larında hiçbiri tw ile alakalı deildi makara yapıordunuz . neyine banlıoruz la . daha dün sizi sizin sw de 2 map yenmedikmi hud mu var orda ? sacmalama ben sana u gün dedim senden şüpheleniyorum dedim bu benm en dogal hakkım deilmi ? bende istediginz zaman veririm oktayı savunmuyorum . tw vermiosunuz dedin yha ona örnek verdim . kimseden adamlık ögrencek deilim 23 yasına gelmişim . seni adam bilrdim asıl . ama sende bi insanın anasına kolayca küfredebilen online delikanlılarından mıssın !.

Ya olum sen kimsinkide ben senden tw isticem 15 el de en baba 7 adam vuruyosun onu Duke_Nukemi koysan oda yapar ben yanındaki hiler açanlardan istiyorum burda rezil etmek için ama veremiyorlar nedense :D . Bırak şimdi burda reklam yapmayı ver tw diyoruz maç sonu diyorlar. Maç sonu geliyor ban. Neyine banlıyoruz diyo la şuna bak hele git de koyduğum sslere bak 3. elden kaçış duvar attı diye hile diye ağlamadığınız maç yok al kanıtı buralarda araştır bul.

kafan almıyor heralde kardesm benden demiyorum zaten oktay dan istemiştinz verdi adam yalcına !! o Kactı dedigin macların hiçbirinde ben yokum GDR gireli 1 ay oldu nerdeyse 2. cisi daha sizi 1 kere banladım oda macta sürekli say atıosunuz die ? seviyeli tartısıcaksan tartısalım amacın alay etmekse buyur alay et seviyeni belirler !

tartışma yaratacak yorumlardan uzak durun jaccabozkez misin her neysen madem temizim diyorsun her zaman Tv vermek zorundasın bende biliyorum senin temiz olmadığını geçenki maçta b den geçirmiyordum sizi sonra açmışsın görmeden hs hud yok bişi yok neyse herkesi bilen biliyor adamsan eğer her zaman tv verirsin

ya oktay kankam biliyo işi :D

Gele . Başarılar ;)

Bu buraya atçağım son yorum ben kafama göre tv veririm bu 1 tamam mı burayı bı anlayın. Sonra 17 yaşındayım 12 değil buda 2. gerekli tv'yi clandan adama verdim o maçtada ezdim. bu 3 son olarak'ta ben hiçbirzaman b geçirmem biz her yerde kralız harry'ye kafa tutyor demişsin tartışma çıkarmak ıstemıyorum vs'de harry'de gelsin. attığımız frag'larla konuşulduk biz rahat olun her iyi kasanda hile değildir. bu arada güzel şekilde ql atanlara teşekkürler. tolga o vs'yi sana ve Anıl' armağan ediyorum canım kardeşimlerim benim <3

la bu jacque mıdır nedır ghnın tekı gl oktay :) Jacqueee Yıyosa Tw wer kocum :lol:

sağol biz kasınca hile o kasınca temiz işte batu. esl'deki gelen mesaj'ları atayım msn'den gör batu çağırmayan clan kalmadı. bunlara maskara oluyoruz.

gL Jabbowockez BaşarıLaR

2 gostçu ws atarsa ne oLur ??? merak ettm bakıyorm sımdı

:) sana sadece acıyorum ben normalde vsde yenıldıgım zaman cok uzulurum ayar olurum ama sana uzulmuorum bıle adam bana ozelden yazıo adamın cross tıtrıo bosuna oynama dıe ben genede macımı attım eyvallah tv veremedın o snn karaktersızlıgın ss yı bıle kndın cekememıssın baksana neyse gl :)))

Boşver emre :D alem bilio kimin ne oldugunu :)))

afern lan ezmişsin eziqi :D

Geri