Jabbawockeez [WS] JACKUE ..

qL başarılar

ghost hax actived By Nadir

Junıor ne oldu zamanında senıdemı cok cuktum

ql basarılar

Sercan kanka yazık aglatacaksın :D

sercan yazık kankı aglatacaksın

Emre ye helal olsun ne dıyelım hep JACKUE mı yenecek adamla bırı vs attı ızledık kelesle tarıyo hepsı adma deggelıyo :S bıde mıllete laf yapıyosunuz.

la oktay nadirin en çok para kazangı adamsın nadir karıya gitck oktay para at :D

qL verp geçerm trtşma yapmamda sen kmsn sercana laga luga yapıyon la senn ne oldğnu blmyenmi var kmsin emreyi yencen daha yaşınn 12 koltuk altında tüy bitmemiş emrye sercna berata kafa tutuyo komik çocuk seni ergenliğe girdiğnde gel bana sana asılmayı öğretiyim aslanım oldumu :)

helal sanaaaa basayeV konustuuuuuu :))) bu ARADA sercan harbı benı guldurdun o ne demek la top suratlı ayı ahahahah ama harbı tam ustune bastın helal olsun :)))

Emre çok yüz vermişsin bunlra bksna neler yazıyorlar utanmadan 12 yaşndki çocuklrlrada bdha ws atma 10 kere ezilrler bikre nadir abilernden gH alırlar yenerler mtlu olrlar sana 18 yaş altı yakışmıyor :) :)

Hastasiyizzz basayevvvvvv :)))))))

Reis bunlara yorum attırma şansı verme konu açtrma frsatı verme çoluk çocuğun diline düşmüşüz la :D

gl oktayım ..

Berat sizin teamınıza sadece birkere ban attım o da macta yeniliosnuz die sürekli say attınız . 2 cisi : oktay yalcına tw vermiş birşey bulamamıs . ama senin verdigin tw de burak arkadasım ararken pc ni nie resledn ? ilk tw isteyişimde sürekli yanlıs pw verdinz ikincisindede pc rslediniz . tw verioruz dedigin bumu ? yenlrken uyarmamıza ragmen sürekli say attınz yediremiorsanız atmayın ! bn yenildigimde deil yendigim macta ban attım sy yüzündn burda yln yanlıs konusma !

jackue bir ara awe clanın tsdeydım 1 haftalık aldıgını soylemiştin amk para bol geldi :D GELEEEEEE.

Geri