İstek ve Öneriniz

aynen yaw su imza bi çözüm yolu bulun bb hata verip duruo küçük yazdım halde :)

bıLmem :D:D Hakaret edınce 1 kac gun ban yesın yada aLıntı yaparsa :D:D

forumun en üstünde ONLİNE olanlar filan chat yapalicek yer olsa ? olabilir mi acaba :D ozel mesaj atmaya fıılan gerek olmaz :D xD

Kavga bölümü açılsın :D

Kavga bölümünde - küfür ve hakaret edeci sözler kullanılmadıgı takdırde açılması bence güzel olur..

Çünkü bir konu açılıyor..Alakasız kişiler birbiri ile konu vasıtası ile kavga ediyor..Buda konunun kirlenmesine neden oluyor..

Kavga bölümünde usuluyle kavgasını eder çeker gider :)

Ben böyle düşünüyorum :)

Kavga bölümünde - küfür ve hakaret edeci sözler kullanılmadıgı takdırde açılması bence güzel olur..

Çünkü bir konu açılıyor..Alakasız kişiler birbiri ile konu vasıtası ile kavga ediyor..Buda konunun kirlenmesine neden oluyor..

Ahahaha :D :D :D

küfürü engelleyemeyizki anca mod onaylı olabilir konular ve mesajlar

emre :D yine mod başvurusu yapabiliyor muyum ? :D

Nickimi Degiştirmek istiyorum anarquista` olmasını istiyorum nickimin

buldum :D

Sorun Biz Cevaplayalım diye bir bölm olabilir

Onlar sorar Modlar cevaplar hesabı :D

İstek ve öneri çok :D

1-)Şu signatürü yani kişisel imzamızı ayarlamada çok sorun oluyor.

" BB kod değeri büyük " , " 250 Karakterden Fazla Yazamazsınız " vs. bunlarla ilgili düzenlemeler yapılabilir.

2-)Oyun Download bölümü var tamam ama neden oyun yamaları,crack,trainer vs. diye bir bölüm yok Oyun Download bölümüne konu paylaşınca karışıklık oluyor.

3-) " Ayın Üyesi " diye bir bölüm olsa veya " Ayın Konusu " en çok teşekkür alan veya en çok yorum alan konuyu 1. seçsek vs.

4-) Moderatör ve Süper Moderatör olan arkadaşlar sadece kendi bölümlerine paylaşım yapmasalar güncellenmemiş bölümlerede yönelseler çok iyi olur forum açısından.

5-)Cs 1.5 turnuvası diye bir alt forum var ama turnuva yok bu konuda bir bilgilendirme yapılsa.

Benim istek ve önerilerim bu kadar umarım görürsünüz ve dikkate alırsınız :D

AyrıntıLı bılgı ıcın ty :D

Forumda Football Manager Bölümü Açılmasnı İstiyorum..:)

Arkadaslar birşey dicem..Bu Moderator ile ilgili..

1) Co-Admin - Super Moderator'lere bence bölümlere moderator olarak göstermeyin..
Zaten her bölümde istedigini yapabiliyo..

Örnegin Counter Strike bölümü 5 tane moderator var ve 1-2 tanesi super mod ve co-admin..Biraz sacma ama :) oLsun..

Aşk ve Sevgi Bölümüne

" Akrostiş Şiir " Alt Forum Eklenebilir.

Arkadaslar birşey dicem..Bu Moderator ile ilgili..

1) Co-Admin - Super Moderator'lere bence bölümlere moderator olarak göstermeyin..
Zaten her bölümde istedigini yapabiliyo..

Örnegin Counter Strike bölümü 5 tane moderator var ve 1-2 tanesi super mod ve co-admin..Biraz sacma ama :) oLsun..

Her yöneticinin mutlaka bir bölümde görevli olarak gösterilmesi gerekiyor

Aşk ve Sevgi Bölümüne

" Akrostiş Şiir " Alt Forum Eklenebilir.

Zaten şiir bölümü var forumumuzda ordada genelde aşk ve sevgi içerikli konular var ama ben gene adminlere iletirim bu görüşünü.

Web Tasarım ve Programlama Alt Forum olabilir :S Tabi Tam Bakmadım Forum'a ama

Tamam Burç-x ` im Ben eNesAkiyo :)

bizim dediklerimizede bak :d

kesinlikle bunun yapılmasını istiyorum ben tabii isteyen arkadaşlarda vardır kesinlikle..

Net-bilginine girdiğimde Kullanıcı Adı ve Şifremi Yazıyorum ve Hiç bir şeye tıklamadan bekliyorum. ama Üstte halen Kullanıcı Adı : Yazınız Diyor buna bir çözüm bulun lütfen arkadaşlar.. :thumbup1:

Geri