İstek ve Öneriniz

Cfg Coder Bölümü Açılırsa sevinirim Paylaşım Yaparım . Üye sayısı Artar .

Merhaba Ben Z1rT* yani Mert site hakkında önerim var.
sitenin hit seviyesi eskiye göre biraz düşük gördüğüm kadarıyla bunun için çabalar arcadığınızı biliyorum benim önerim şu sakın yanlış anlamayın sadece yardım etmek istiyorum 2 senedir burdayım kötülük gibi bir niyetim yok
Benim düşüncem site paylaşım platformu knight online pvp server bölümü açsanız bu bölümde pvp için gerekli dosyalar ve Pvp tanıtım bölümü acsanız orayada bir kaç mod koysanız gercekten sitenin hiti yüksek bir rakamda yükselir günümüzde Knight online yerine pvp serverler büyük ilgi görüyor bunları tanıtan bir bölüm açsanız çok iyi olur diye düşünüyorum pvp tanıtım siteleri az ve nadir bulunuyor bir kaç mod ile güncel tutarsanız cok iyi bir hit yakalarsınız bende elimden geldiğince yeni acılan pvp serverleri güncel tutarım
Teşekkürler.

Z1rT*

Üye resimleri adında bölüm ?

Cfg Coder Bölümü Açılırsa sevinirim Paylaşım Yaparım . Üye sayısı Artar .

Düşünülebilir içeriği hakkında amacı hakkında bilgi verirseniz daha sağlıklı karar verebiliriz.

Merhaba Ben Z1rT* yani Mert site hakkında önerim var.
sitenin hit seviyesi eskiye göre biraz düşük gördüğüm kadarıyla bunun için çabalar arcadığınızı biliyorum benim önerim şu sakın yanlış anlamayın sadece yardım etmek istiyorum 2 senedir burdayım kötülük gibi bir niyetim yok
Benim düşüncem site paylaşım platformu knight online pvp server bölümü açsanız bu bölümde pvp için gerekli dosyalar ve Pvp tanıtım bölümü acsanız orayada bir kaç mod koysanız gercekten sitenin hiti yüksek bir rakamda yükselir günümüzde Knight online yerine pvp serverler büyük ilgi görüyor bunları tanıtan bir bölüm açsanız çok iyi olur diye düşünüyorum pvp tanıtım siteleri az ve nadir bulunuyor bir kaç mod ile güncel tutarsanız cok iyi bir hit yakalarsınız bende elimden geldiğince yeni acılan pvp serverleri güncel tutarım
Teşekkürler.

Z1rT*

PVP serverlar TR'de yasak. Polisler baskın yapıyor bu yüzden mümkün değil.

Üye resimleri adında bölüm ?

Dikkate alındı.

İstek ve öneri çok :D

1-)Şu signatürü yani kişisel imzamızı ayarlamada çok sorun oluyor.

" BB kod değeri büyük " , " 250 Karakterden Fazla Yazamazsınız " vs. bunlarla ilgili düzenlemeler yapılabilir.

2-)Oyun Download bölümü var tamam ama neden oyun yamaları,crack,trainer vs. diye bir bölüm yok Oyun Download bölümüne konu paylaşınca karışıklık oluyor.

3-) " Ayın Üyesi " diye bir bölüm olsa veya " Ayın Konusu " en çok teşekkür alan veya en çok yorum alan konuyu 1. seçsek vs.

4-) Moderatör ve Süper Moderatör olan arkadaşlar sadece kendi bölümlerine paylaşım yapmasalar güncellenmemiş bölümlerede yönelseler çok iyi olur forum açısından.

5-)Cs 1.5 turnuvası diye bir alt forum var ama turnuva yok bu konuda bir bilgilendirme yapılsa.

Benim istek ve önerilerim bu kadar umarım görürsünüz ve dikkate alırsınız :D

Dikkate aldığınız için teşekkürler (!)

яe[ц]иđcђэŊ- şöyle demek istedi.

CFG Coder diye b ir bölüm olucak ve o bölümde Cs deki kodlar yazılıcak . Aim kodu , Hızlı çekme kodu vs. vs. Emre abi.

Dikkate aldığınız için teşekkürler (!)

1- arttırıp bilgi vereceğim.
2-Dikkate alındı.Görüşeceğiz.
3-Yakın zamanda başlayacağız.

öneriler için tşk

яe[ц]иđcђэŊ- şöyle demek istedi.

CFG Coder diye b ir bölüm olucak ve o bölümde Cs deki kodlar yazılıcak . Aim kodu , Hızlı çekme kodu vs. vs. Emre abi.

Dikkate aldım düşünülüp karar verilecek.

öneri için tşk

ya emre bide bazı KonuLarda üyeLiği tanımıyo :S bi yaRdım edebiLir msini.?

Clan tanitimlarinda tam duzenleme hakkina sahip olma gibi bir sansimiz var mi ? Clana adam aldigimizda veya silmemiz gerektiginde silemiyoruz ve moderatorlere herzaman ulasmamiz imkansiz oluyor , bi gozden gecerseniz herkez icin iyi olabilir

Tesekkurler , iyi forumlar

Benim önerim ve isteğim Türkçeyi doğru kullanmayanların siteden banlanmalarıdır. Eğer böyle devam ederse Türkçe çok kötü yerlere gider :S

nickimi ~ AAHHMMEEDD `` yapabilirmisiniz? lütfen yardım.

ya bir saglam cfg paylaşırmsn hep link bozuk oluyor

1. Nickimin ´~Sezer.` Olmasını Rica Ediyorum.
2. Forumda Metin2 Kategorisinin Canlanmasını İstiyorum Şahsen 6 Senelik MT2 Oyuncusuyum Ve MT2 Çok Oynanan Bir Oyun Eğer Bunu Düzeltirsek Forumumuzun Daha Çok Kullanılacagına İnanıyorum.
3. Konularımızı Admin Kilit Vurmadığı Sürece Değiştirebilme ?

İNŞ. AİLEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR
İYİ FORUMLAR NETBİLGİNİ AİLESİ

1. Nickimin ´~Sezer.` Olmasını Rica Ediyorum.
2. Forumda Metin2 Kategorisinin Canlanmasını İstiyorum Şahsen 6 Senelik MT2 Oyuncusuyum Ve MT2 Çok Oynanan Bir Oyun Eğer Bunu Düzeltirsek Forumumuzun Daha Çok Kullanılacagına İnanıyorum.
3. Konularımızı Admin Kilit Vurmadığı Sürece Değiştirebilme ?

İNŞ. AİLEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR
İYİ FORUMLAR NETBİLGİNİ AİLESİ

1 - Nick değişikleri için pm atınız yeri burası değil.
2 - Metin 2 bölümünü canlandırmak sizlerin elinde bölüm canlanırsa biz düzenlemelerini yaparız cs tarzında ama bunun için önce paylaşım ;)
3 - Senin dediğin gibi bir uygulama olsa o zaman bölüm modlarının yetkili olduğu bölümde ne gibi bi fonksiyonu olur ;)

Ümit açıkladı geleceğin kralı

forumda artık çogu arkadaşımız skin yapmayı ögrendi bizde fpsbanana gibi bir skin yapma sitesi olabilirz
düşünüyorum counter-strike katagorilerine Skin Bölümü Açılabilir

Reklam yapmamak ıcın yazmıyorum bi cs sitesidne gordum ki çoğu cs sitesinde war , Cfg coder bolumu war we oraya norecoil komutları flan ekliyolar ayınlatma komutları flan ekliyolar insanlarda cfglere kaydedip kendılerı cfg yapmıs oluyor fps artırıcı şifreler war kimilerinin işine yarayabilir Hmde yeni komutlar gelmıs olur cfglerde denerız cfg paylasımı artar + Kim coder kim değil görmüş oluruz bi yandanda (:

Reklam yapmamak ıcın yazmıyorum bi cs sitesidne gordum ki çoğu cs sitesinde war , Cfg coder bolumu war we oraya norecoil komutları flan ekliyolar ayınlatma komutları flan ekliyolar insanlarda cfglere kaydedip kendılerı cfg yapmıs oluyor fps artırıcı şifreler war kimilerinin işine yarayabilir Hmde yeni komutlar gelmıs olur cfglerde denerız cfg paylasımı artar + Kim coder kim değil görmüş oluruz bi yandanda (:

forumda artık çogu arkadaşımız skin yapmayı ögrendi bizde fpsbanana gibi bir skin yapma sitesi olabilirz
düşünüyorum counter-strike katagorilerine Skin Bölümü Açılabilir

değerlendirilecek

sawjero da dahil 6-7 kiişiye skin yapmayı öğrettim gerekirse daha fazla kişiye öğretirim skin bölümü açalım bencede :)

Geri