İstek ve Öneriniz

Bence Sadece Hit Olan Online Oyunların Forumu Olması Şart Değil Hiti Olmayan Oyunlarada Forum Açın Biz Hit Getirelim.?

Benim İsmimi Deiştirebilirmisin.
Eski Nick: ~ COMEFUFH` ^^
Yeni Nick: b A t u * <Dg>

Kardeşim benim istegim forumda cogu online oyunun bölümü war muonline de olmasını rica ediyorum !

iSmimi ~ kAjw4x ` oLarak deqiştirirmisiniz ? :D saoLun Simdiden

önemli değil

Yazı boyutları büyütülebilir mi ? Yazılar çok küçük , şık durmuyor.

[quote="-`DonnaioLo.`` t|]Yazı boyutları büyütülebilir mi ? Yazılar çok küçük , şık durmuyor.[/QUOTE]
yazı boyutları büyütülmeye çalışılacak 1 2 size

''İçeriği görebilmek şçiin buraya tıklayınız ve açılacak sayfadaki reklama 1 kere tıklayınız.'' Bence bu %100 kaldırılmalı forumda seri paylaşım yapılamıyor bunun yüzünden..! Tıklıyorsun gene gitmiyor..! Yöneticilerin DİKKATİNE ;

Kaldırılmasını rica ediyorum saygılarla ;

İnsane~

Katılıyorum mutlaka kaldırılmalı

Modifier imza'ya yani istedigimiz kadar Yazi YazabıLmemiz. Ve buyukluk 4 den yukarı cıkınca hata verıor

ßen imzayi istedigimiz kadar yazılmasını istiyorum..

[quote="the lion']Modifier imza'ya yani istedigimiz kadar Yazi YazabıLmemiz. Ve buyukluk 4 den yukarı cıkınca hata verıor

ßen imzayi istedigimiz kadar yazılmasını istiyorum..[/QUOTE]

İsteğiniz yetkililere iletilicektir.
Şuan için imza değiştirmek isterseniz,İmzanıza ne yazmak istiyorsanız bana özel mesaj olarak gönderiniz,ben sizin için değiştiriyim..

hiçbir yönetici hiçkimse için ayrıcalık tanıyamaz ! Bunu böyle bilin... Ayrıcalık tanıyan birini gördüğümde yada anladığımda gereken yapılır !
İnşallah açıklayıcı olmuşumdur.

İmza konusuna gelinde 4 ufakmış gibi konuşuyosunuz kaç yapıcaksınız 8 falan mı ? 8 yaptınızı düşünelim 100 kelimelik bişey yazdınız sonra gittiniz bir konuya yorum attınız yorumunuzdan çok imza yer kaplayacak sizce bunun görüntüsü sitede hoş dururmu yarım sayfa imzanın olması ? Biraz anlayış göstermenizi istiyorum bunları sizler için yapıyoruz sitemizin görüntüsü hoş olsun diye uğraşıyoruz dışarıdan biri geldiğinde bu ne böyle şuraya bak imza tüm sayfayı kaplamış derse siteye üye olur mu, sitenin imkanlarını, yararlarını öğrenmeden gider...

Anlayışınız için teşekkür ederiz

savaş 3 iyi olurdu ama ben 100 karakter bile yazmıyorm punto 2 hata veriyor bir işe var ama bunda :|

rep sistemi geri dönebilir mi ? eskiden daha hoştu sanki.

ve imzada 100 karakter bile yazmıyorum büyüklük 2 hata veriyor 2 saat uğraştım anca oldu bir çözüm bulursanız iyi olur teşekkürler

Geri