intohimo // deadrooM inexinferis SS'i :)

eleman demek ki sende var yeni sxede hilen olmuycak bişey bulamıcaz bunu mu demeye calışıyosun zeka yaşı 5 arkadaşın :(:(

Lan dingil sxe cıkıncada aglıcan biliyorum ama 1.6 oldugunu unutma .)

Off senide biLiyoruz burnunu ceke ceke kingof sw'Lerinde qezdiqini enayi sen pLayermsnde beni aqLatıcan :O

Öncelikle clanın tagını yanlış sölüyorsun bu bir o arkadaşımızı senin gibi gereksiz adamların bilmesine gerek yok biz bilelim yeterli 1.6 için diyorsa 1.6 içindir

ya kes clandaki yalama :D

Pardon Adam demişim Sen adammısınki ?

Adam Bile Degilsin Yüzsüz

fuck off bebegim :D yeni sXede gel bu sefer gine sokcam hepsini kendin indir filan koy icin rahatlar :D agLamassn

Senin clanındaki coğu playerı tanırım adam gibi adamlar sende onların arasındaki çürük yumurtasın yüzsüz gevşek

feyso ben sxe degisince seni görücem hem bide Deadroma hile Diyen Tüm Dingillere Sesleniyorum ulan siz sanKi cokmu Temizsiniz He Bikere hani ADam degilsiniz adamliktan bahsediyor feyso arkadas hani adamsan deli kanliysan klawye delikanligi yapma yerim belli gel ist esenyurt tabela duragi gel adamligi gösterem sana he buarada muzzy denen kolpa senin gh movieni skgaming koyumda gör ozaman yazik kime bizim hakkimizda yorum atan ileri geri konusanlara lafim herkes ayik olsun sxe degissin herkesi görucem ozaman.

konwnme sen hiç konuşma allaha kitaba söwen hayvansın insan degilsin :D

dogru diyosun anani dun gece banyoda hayvan gibi siktim ya haklisin :)

rezil köpek pkklı köpek kürtlerin köpeqi doqulu köpek sen köpeksin köpek :D anca söw köpek köpek köpek :D

sikerim lan seni simdi amın oglu bana kufur ettirme kime pkklı diyon pezevenk adamlıgı ogren lan amın oglu bu vatanı senin gibi oçler yzünden böle hallere geldi benim agzımı actırıcan hayvan herif Elhamdülillah MÜSLÜMAN ve bu vatan için ölmeye hazırız :@ yorumu yaparken adam gibi bi anla oku

kürdüm varmi allahina kadar senin gibi açiz köpek degilim klawye deli kanligi yap ancak ha sunu unutma ben kürdüm sonuna kadar aslimi inkar etmem ama şunu unutma her kürt pkk degildir senin gibi oruspu cocugu degilim rahat ol .

ne demişler havlayan köpek isirmazmis bilader deli kanliysan ist esenyurt tabelada oturuyom bana klawye deli kanligi yapma gel allah buyuktur bize ozaman.

Arkadaki XZONE de yakıyor :)

BU KADAR gerizekali acemi salak gördüm feyso kadar dingil ve gerizekali malini görmedim Knownme Babadan Anana Gl feyso.

Geri