intohimo // deadrooM inexinferis SS'i :)

feyso xzonen hayirli olsun kardeş kaç aylik ?

Beyler qereksiz yapmayın o feysonun masaustundekı xzonesı bende de var sadece Metın belqesı o tw isteyenlere karşı bi sürpriz diyeLim küfür içerikLi ;)

offff acıkLamasını yaptım konuwnme :D ss koydum daha işte oc daha neyin tribindesin sen pkklı oc :D

benim hiLem süresiz oc ayık OL asfafasd a:D

Lan sen ****** cocugu feyzo evlat olsan sevilmessin 31 olsan çekilmessin anası fahişe Ananın amına at gibi girerim kişneyerek cıkarım ananı gökkuşagının altında sikerim rengarenk cocuklarımız olur ananın amına tekme atar kaçarım ananı susuz göle ***ürür sikerim sulu getiririm ananı sabri sarıoğlu gibi 2 kişilik barajı geçemeden sikerim <3

Rezil o.ç Lan sen ****** cocugu feyzo evlat olsan sevilmessin 31 olsan çekilmessin anası fahişe Ananın amına at gibi girerim kişneyerek cıkarım ananı gökkuşagının altında sikerim rengarenk cocuklarımız olur ananın amına tekme atar kaçarım ananı susuz göle ***ürür sikerim sulu getiririm ananı sabri sarıoğlu gibi 2 kişilik barajı geçemeden sikerim <3
Lan sen ****** cocugu feyzo evlat olsan sevilmessin 31 olsan çekilmessin anası fahişe Ananın amına at gibi girerim kişneyerek cıkarım ananı gökkuşagının altında sikerim rengarenk cocuklarımız olur ananın amına tekme atar kaçarım ananı susuz göle ***ürür sikerim sulu getiririm ananı sabri sarıoğlu gibi 2 kişilik barajı geçemeden sikerim <3
Lan sen ****** cocugu feyzo evlat olsan sevilmessin 31 olsan çekilmessin anası fahişe Ananın amına at gibi girerim kişneyerek cıkarım ananı gökkuşagının altında sikerim rengarenk cocuklarımız olur ananın amına tekme atar kaçarım ananı susuz göle ***ürür sikerim sulu getiririm ananı sabri sarıoğlu gibi 2 kişilik barajı geçemeden sikerim <3Lan sen ****** cocugu feyzo evlat olsan sevilmessin 31 olsan çekilmessin anası fahişe Ananın amına at gibi girerim kişneyerek cıkarım ananı gökkuşagının altında sikerim rengarenk cocuklarımız olur ananın amına tekme atar kaçarım ananı susuz göle ***ürür sikerim sulu getiririm ananı sabri sarıoğlu gibi 2 kişilik barajı geçemeden sikerim <3Lan sen ****** cocugu feyzo evlat olsan sevilmessin 31 olsan çekilmessin anası fahişe Ananın amına at gibi girerim kişneyerek cıkarım ananı gökkuşagının altında sikerim rengarenk cocuklarımız olur ananın amına tekme atar kaçarım ananı susuz göle ***ürür sikerim sulu getiririm ananı sabri sarıoğlu gibi 2 kişilik barajı geçemeden sikerim <3Lan sen ****** cocugu feyzo evlat olsan sevilmessin 31 olsan çekilmessin anası fahişe Ananın amına at gibi girerim kişneyerek cıkarım ananı gökkuşagının altında sikerim rengarenk cocuklarımız olur ananın amına tekme atar kaçarım ananı susuz göle ***ürür sikerim sulu getiririm ananı sabri sarıoğlu gibi 2 kişilik barajı geçemeden sikerim <3Lan sen ****** cocugu feyzo evlat olsan sevilmessin 31 olsan çekilmessin anası fahişe Ananın amına at gibi girerim kişneyerek cıkarım ananı gökkuşagının altında sikerim rengarenk cocuklarımız olur ananın amına tekme atar kaçarım ananı susuz göle ***ürür sikerim sulu getiririm ananı sabri sarıoğlu gibi 2 kişilik barajı geçemeden sikerim <3

uff netten kopyala yapıştır :( kes velet kes artık ne yüzsüz bişeysin sen öyle ya

valllaha ss ye baktm ama tw kapandıgı zaman direk kendi pc ne atar ssi ceken kisinin kendi ss si. yani bu durumda kendi hilesini kopyalıyıp kendisini etiket ediyor :) yazıklar feyso ve arkadalsarına :)

Annendede yüz yok yeter artık istemiyorum dedikce aldı soktu amına yarragımı sonradan ortaya senn gibi bişy cktı

yürü be kim tutar.

adem sen bi bok biLmeden konuşuon enayi sen kimsinde bana yazık okuon ? adammısın ? :D adam qelip pcme qirince kendiside qördü o x-zone'nin içindekini nafta keko bremın :D Zamanında sikmedik sizin qibilerini şimdi siz sikmeye calısıonz hyrdr aq :D

Geri