intohimo // deadrooM inexinferis SS'i :)

0
EXE RANK

feysooooo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
feysooooo
Arkadaşlar 1.5 mac atıoduk bu kraLLarLa bundan oyun ortası tw istedim tmm vericem dedi. Sonra panelden ban yedik tsde odasına qittim ver blader tw dedim oyundan cıkmadan vercekti bak :) oyundan cıktım dedi. Tmm ver dedim qirdim pcsine. Ve inexinferis loader ws ws belki başka şeylerde wardı. Ama beni twden attı :/ Sonra qeldi yanıma 1.6da qeciyo bu dedi. 1.5de acılmıyo dedi :( Tabi bende yedim bunu :(:( Neyse ss burda :)

http://imageshack.us/photo/my-images/521/inexinferis.png/

neyse ya bu inamoto clanı kral biz botuz :D

Odaya gelip bide küfür ediyosunuz. yazık.

Gl size.

yazık dicek bişe yok :D

La bide aLLaha kitaba söwüyo konme midir nedir :( Çarplcak yazk :D

ql feyyaz kardesım boyle adamları suratına tukurmek lazım

Şehmuz Senden Beklemezdım knka :D

ql beyler.

eyw kardeşim :)

Amq ********i anca hiLe iLe iLe kasarsıN.. şErefszizz
:001_tt2:

qpıomjwepoqnmwpoeınmqwopnmeoıqwnmeonqwoen oqwneoqwnmeoqwn oenqweoqwnoenqwoenqwoenmwqoenqwnoeqw :lol: yazk sana :) anca hıle :)

Ya arkadaş o değilde, dikkatimizi çeken olay şu ; Pc ye bağlanıp karşı tarafdaki kişinin inexfinferismidir nedir onu yakalamış iyi tamam fakat aldığı SS ' de kendi pc'sinde Xzone olarak klasör açmış nedir bu şaka mı ? Üzgünüm ama üstünü karalamayı unutmuşsunuz kendi hilenizin.

ql ..!.. feyyaz

ahhahahhahahahha :D

o x-zone
klasöründe küfür yazıyo berat :) bana hile deyipte pcme qirenlere kapak olsun diye ayıks ;)

ne yazdıqınıda söyleyim mi :D ann****** A****** V*r qeL O***** C******** yani :D

değer atanmamış diyor ( yani arkadaş aramadan bunları aratmış bir sonuç çıkmayınca regeditten bakmış orda aradığı dosyaların kaydı çıkmış) + kendi xZoneni karalasan iyi olurdu.

1.6 hilesi oldugunu niye yazmadın Ben 1.6 kullandıgımı söledim :) kingsinzya yeni sxedede ne bulcanızda koycanız bakalm :)

Geri