İngiziliz, Fransız ve Temel Uçakta

gÜneŞİn doĞduĞu yerde parlayan ber iŞik gÖrÜrsen bİlkİ senİn İÇİn yanan kalbİmdİr.

ben her gece dalga olup vuruyorum sahİllere. RÜzgar olup esİorum sessİzce, sen uyurken yÜregİm gelİyor ÜstÜnÜ Örtmeye bensİzken ÜŞÜrsÜn dİye.

senİ her dÜŞÜndÜĞÜmde kalbİme bİr yildiz Çİzİyorum benİm Şİmdİ kaÇ yildizim var bİlİyor musun ? Benİm artik bİr gÖkyÜzÜm var

hatirlarmisin doĞduĞun gÜnÜ sen aĞlarken herkes sevİnÇle gÜlÜyordu Öyle bİ ÖmÜr yaŞakİ ÖldÜĞÜnde herkes aĞlasin sen mutlulukla gÜlÜmse.

sen gÜllere Özenme gÜller sana Özensİn Üzme tatli canini sen gÜllere bedelsİn sevgİ kadar ÖzgÜr,ÖzgÜrlÜk kadar vazgeÇİlmezsİn.sen herŞeye bedelsİn

beyaz bİr gÜvercİn gÖnderİyorum sana kanatlarinda mutluluk yÜreĞİnde sevgİ karbeyaz tÜylerİnde umut ve gagasinda Özlem ÖpÜcÜĞÜyle ona İyİ bak olur mu?

dÜn gece sen uyurken kizila boyadim denİzlerİ en derİn uÇurumlardan attim sensİzlİĞİ haber saldim rÜzgara fisildayacak kulaĞina senİ ne kadar Çok ÖzledİĞİmİ.

mutluluĞun gÖkyÜzÜnden dÖkÜlen bahar yaĞmuru kadar bol olsun. O kadar mutlu ol kİ gÖzlerİndekİ mutluluk mutluluĞu arayan mutsuzlara iŞik olsun.

benİ ateŞe at vucudum yansin ama sadece kalbİmİ birak ÇÜnkÜ orada sen varsin.

kaldir baŞini gÖkyÜzÜne bak bİr sÜrÜ yildiz gÖreceksİn anlami nedİr bİlİyor musun? Yildizlar sevgİmİ ay senİn bİr tane olduĞunu gÖsterİr.

bu sabah mavİ bulutlari avucuna mutluluklari ve sevgİyİ usulca kalbİne birakiyorum gÜneŞ her sabah senİn İÇİn doĞsun en İyİ Şeyler senİn olsun.

bİrİne verİlen deĞer uĞruna feda edebİleceklerle ÖlÇÜlÜyorsa aÇ gÖzlerİnİ etrafina bak gÖrdÜĞÜn herŞeyİ feda edebİlİrİm ama sakin aynaya bakma.

bİr gÜn gÖzlerİn bİr noktaya dalarsa bİlkİ o gÜn senİ dÜŞÜndÜĞÜm gÜndÜr. Bİr gece yarisi tİtreyerek uyanirsan bİl kİ o gÜn resmİnİ ÖptÜĞÜm gÜndÜr

bulutlara yÜkledİm Özlemİmİ, rÜzgarlarla yolladim sevgİmİ, yaĞmurlar yaĞdirdim gÖz yaŞlarimla.kÜÇÜk melekler gÖnderdİm senİ Öpmeye geldİler mİ?

sen benİ bİr daĞin eteĞİndekİ gelİncİk kadar severken ben senİ o daĞin doruĞunda kİ kardelen kadar ÖzlÜyorum.

Tilki ormanda gezmektedir. Bir ağacın dalında asili bir geyik budu görür.

Açtır a…ma şüphelenir kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak.

Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır.

Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir, budu görür ve yatan tilkiyi de tabi…

Tilkiye sorar ‘ne yapıyorsun dostum’

Geri