İngiziliz, Fransız ve Temel Uçakta

diŞarida yaĞmur kalbİmde rÜzgÂr,sevİyorum senİ daĞlar kadar yÜreĞİm yanar gÖzlerİm aĞlar İÇİmde sadece senİn sicakliĞin var.

hayatta kİmse İÇİn aĞlamaya deĞmez aĞlamaya deĞenler zaten aĞlatmaz eĞer aĞlaman gerekİrse baŞini dİk tut kİ gÖz yaŞlarin senİ aĞlatan kİŞİ kadar alÇalmasin.

aĞzimin tadi yoksa hasta gİbİysem boĞazimda dÜĞÜmlenİyorsa lokmalar buluttan nem kapiyorsam İnan hep gÜzel gÖzlerİnİn hasretİndendİr.

sana dÜnyanin yedİ harİkasi kadar gÜzel olduĞunu sÖyleyecektİm lakİn vazgeÇtİm ÇÜnkÜ onlar mazİde yapilmiŞ Şeyler sense gÜnÜmÜ aydinlatan gÜneŞ kadar sicak ve parlaksin

yedİ ayri İklİmden yedİ ÇeŞİt ari getİrseler yedİ ÇeŞİt ari yedİ ayri ÇİÇeĞİ dolaŞsa yedİ ayri ÇİÇekten bal yapsa senİn kadar tatli olamaz

her zaman gÜl, hayata gÜlÜcÜk saÇ, gÜlmeyİ benİmse, gÜlerek yaŞa, gÜlÜnÇ dÜŞecek kadar Çok gÜl, ÇÜnkÜ bu dÜnyada senİn gÜlÜŞÜn İÇİn yaŞayan bİrİ var

ben baktim o bakmadi o bakti ben bakmadim ben baktim o bakti Şİmdİde Çocuklarimiza bakiyoruz

bÜtÜn gÜn uyuyorum, bana delİ dİyorlar, budalalar, rÜyamda senİ gÖrdÜĞÜmÜ bİlmİyorlar..

bİr gÜn yaĞmura yakalanirsan, benden kaÇtiĞin gİbİ yaĞmurdan da kaÇ; ÇÜnkÜ bulutlarin arkasinda kaybolan aŞki İÇİn aĞlayan benİm…

dost vardir gida gİbİdİr,onu hep ararsin, dost vardir İlaÇ gİbİdİr gerekİrse ararsin. Dost vardir hastalik gİbİdİr, onu aramazsin o senİ bulur..

senİ sevİyorum kelİmesİnİ sana benden baŞkasi demesİn yalniz bana sakla dudaklarini benden baŞkasi Öpmesİn

Öyle sarilkİ bana kİmsenİn ÇÖzmeye gÜcÜ yetmesİn

hep bİr yildiz olmani bekledİm.gÜn gelİr kayip bana ulaŞirsin dİye sonra vazgeÇtİm,yildiz olursan ben ulaŞamam dİye…

aci ve hÜzÜn bİr yildiz kadar uzak,mutluluk İse gÖzbebegİn kadar yakin olsun.. Umutlarin gerÇek, gerÇeklerİn mutluluk,mutluluklarin sonsuz olsun

sen yeterkİ geleceĞİm de,gÖktekİ yildizlari ayaĞina sermezsem,gÖkkuŞaĞini saÇlarina toka yapip,senİ bembeyaz bulutlara oturtup,denİzlerİ İkram etmezsem gİdersİn….

hayat yaŞamayi, mutluluk gÜlÜmsemeyİ, sevgİ haketmeyİ, vefa hatirlamayi, dostluk paylaŞmayi bİlen İÇİn vardir.

hayatta tek umudun gÜlmek olsun, bİr gÜn aĞlarsan oda mutluluktan olsun, unutma seven bİr kez ÖlÜr, Ölen bİr kez gÖmÜlÜr, benİm sana olan sevgİm ne ÖlÜr nede gÖmÜlÜr.

sevgİ bİr gÜldÜr sunulan, bazen bİr sÖzdÜr sÖylenen,bazen gÖzyaŞidir gÖzlerden sÜzÜlen,bazen de bİr dosttur beklenen; ey dost senİ Özledİm, nerdesİn?

ay yildiza mutluluk fisildarken gÖkyÜzÜ sevİncİnİ yeryÜzÜ İle paylaŞirken ben sana bİr parÇa mutluluk yolluyorum İÇİndekİ umut ÇİÇeklerİ hİÇ solmasin dİye.

Şİmdİ daha İyİ anliyorum kİ, nefes almak deĞİlmİŞ yaŞamak. AteŞlerde yanmak gİbİ bİr Şey, senİ severken,sensİz olmak…

Geri