0
EXE RANK
eSky
Fexe Kullanıcısı
Beni biLen biLir beni Bu şahsiyetsizlerden bir tanesi yendi eyw ona hiç bir Lafım yok...iLk setide 2 ws de bu karaktersiz 2 arkadaş aldı onu koymuşlar eyw ama 2.yaRıda yedikler farklarıda koysun ve tw ile pc me baglanıldı yazmıssın 1 tanesinin pc ne girdiysek en adi ******** evladıyız oyun icinde tw ip istedigimiz ne kerametse oyundan cıkıp kacıyor ve gelmiyor diyceksiniz ki madem öyle ss nie aLmadınız DogRu almadım almamda bugune kadar kimsenin ss ni aLmadım buraya koysam neyime yarayacak !
2 ws de eSky oLarak cpt leri diger arkadaslarına iLk yarıda yendiler ama 2 yarıda farkı yiyerek kactılar bunuda inkar edebiliyolarsa 2 yarınınında ss lerini koYsunlar .....
nOT: benimLe olan ws lerin 2.yarıları yok neden yenildikleri icin mustafyı eyw 2 yarıyıda koymuslar benmkileride koyunda eLimi naısl yalattım görsün millet sahtekarlar
nOT: benimLe olan ws lerin 2.yarıları yok neden yenildikleri icin mustafyı eyw 2 yarıyıda koymuslar benmkileride koyunda eLimi naısl yalattım görsün millet sahtekarlar