Hereo Turc`s # eSky exler içeri :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eSky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

eSky

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
eSky
Beni biLen biLir beni Bu şahsiyetsizlerden bir tanesi yendi eyw ona hiç bir Lafım yok...iLk setide 2 ws de bu karaktersiz 2 arkadaş aldı onu koymuşlar eyw ama 2.yaRıda yedikler farklarıda koysun ve tw ile pc me baglanıldı yazmıssın 1 tanesinin pc ne girdiysek en adi ******** evladıyız oyun icinde tw ip istedigimiz ne kerametse oyundan cıkıp kacıyor ve gelmiyor diyceksiniz ki madem öyle ss nie aLmadınız DogRu almadım almamda bugune kadar kimsenin ss ni aLmadım buraya koysam neyime yarayacak !

2 ws de eSky oLarak cpt leri diger arkadaslarına iLk yarıda yendiler ama 2 yarıda farkı yiyerek kactılar bunuda inkar edebiliyolarsa 2 yarınınında ss lerini koYsunlar .....

nOT: benimLe olan ws lerin 2.yarıları yok neden yenildikleri icin mustafyı eyw 2 yarıyıda koymuslar benmkileride koyunda eLimi naısl yalattım görsün millet sahtekarlar :D

15saniye içinde tw ip pass ver 16saniye olmazmı quit :D

saLLaya ezikleri buraya acıklama bile yapmazdım ama bu yalamalar fazLa oluyo millet bişi sanıyo bu gevşekleri

ki madem öyle ss nie aLmadınız DogRu almadım almamda bugune kadar kimsenin ss ni aLmadım buraya koysam neyime yarayacak !​

hLL kardeş bende sonradan farkına vardım bunun.Çok doqru söyLüyorsun

onlar forum bebesi başka bişi deil

haa 1 ay önce ghost moviesi cıkmıs olan balyoz nedense bizim üzeremizden yenildikleri halde bu durumda reklam yapmaya calsıyolar :D :D karakteRsiz haysiyetsiz ******** insanlar :D örnek Ex ' ler :D

Hiçbir ''Anne'' adam olamamış kancık evladı yüzünden küfür yemeyi haketmez.

anLayana !

.

Beni biLen biLir beni Bu şahsiyetsizlerden bir tanesi yendi eyw ona hiç bir Lafım yok...iLk setide 2 ws de bu karaktersiz 2 arkadaş aldı onu koymuşlar eyw ama 2.yaRıda yedikler farklarıda koysun ve tw ile pc me baglanıldı yazmıssın 1 tanesinin pc ne girdiysek en adi ******** evladıyız oyun icinde tw ip istedigimiz ne kerametse oyundan cıkıp kacıyor ve gelmiyor diyceksiniz ki madem öyle ss nie aLmadınız DogRu almadım almamda bugune kadar kimsenin ss ni aLmadım buraya koysam neyime yarayacak !

2 ws de eSky oLarak cpt leri diger arkadaslarına iLk yarıda yendiler ama 2 yarıda farkı yiyerek kactılar bunuda inkar edebiliyolarsa 2 yarınınında ss lerini koYsunlar .....

nOT: benimLe olan ws lerin 2.yarıları yok neden yenildikleri icin mustafyı eyw 2 yarıyıda koymuslar benmkileride koyunda eLimi naısl yalattım görsün millet sahtekarlar :D

ulan bot herif ayko sana vs de kıtlemedımı sınan kıtlemedımı ? oduncu kıtlemedımı ? sen hangı 2. devreden bahsedıyorsun malmısın ? ne sacmalıon hepınız yenıldınız berabere gıbı 1 durum bıle soz konusu deıl . aykut sana team ıdd pw verdıya . hatta blacklevıse sor oyundan cıktı blacklevısede verdı oke ? buda kapak olsun eyv

Tr0jeN bu da Sana KAPAK oLsun ! ;) eyv

benimkini biş atsana bakalım birde eror kaan demişin o bizim clanda degil fake 2-3 maca girdi okadar. bide şahini gh diyorsunuz adamın 1 pozisyonu var onada gh diyorsanız bıakın gibin ne oynuyorsunuz bu oyunu

15saniye içinde tw ip pass ver 16saniye olmazmı quit :D
Aynı vs yi tekrarlarız sorun değil ama vs yi yendıkten sonra quitsiz durucam ss yi koyucam diye alt tap yaptım quitte atmadım ve ne oldugunu sen kendin görüceksin oldumu ? bu lafım esky ve sana sawjero vs yi tekrarlarız esky blacklevis sana yer söylemeden ama :)
saLLaya ezikleri buraya acıklama bile yapmazdım ama bu yalamalar fazLa oluyo millet bişi sanıyo bu gevşekleri
Kralsın, tamam yendin 2 round'uda :) :)

ulan bot herif ayko sana vs de kıtlemedımı sınan kıtlemedımı ? oduncu kıtlemedımı ? sen hangı 2. devreden bahsedıyorsun malmısın ? ne sacmalıon hepınız yenıldınız berabere gıbı 1 durum bıle soz konusu deıl . aykut sana team ıdd pw verdıya . hatta blacklevıse sor oyundan cıktı blacklevısede verdı oke ? buda kapak olsun eyv

*** herif madem bana kitLediler onLarın koydukları ss iLk devrenin mac ayarları yuklu oldugu ıcın team oto olarak deiştiriyor sw ilk set onlar aldı kabul onu koymus 2 sette eLLinize werdigimide koyunda miLLet nasıL insanlar oldugunuzu görsün antene bak yaaa.

DogRu tw ip werdi ama iş işten geçtikden sonra bi tw ip pass istedik birisi kaçtı gittii digeri ws den sonra ws den snra diye diye diye salladı hey babam hey :D mustafa ventte agzını bile acmadı cocuk yer söylemezse dio bak burda bide acık weriyosun ....kabuLLeninki siz ******** birer kişilige sahipsiniz....

Ex Lerın alayı amele adamların nıcklerınde hayır yok kendılerınde ne olsun ;)

Ex Lerın alayı amele adamların nıcklerınde hayır yok kendılerınde ne olsun ;)

ya birader cok hakLısın bu forumada biz takılmayız konu bile acmayız ama böyle insan taklidi yapmaya calısan ********ler yüzünden giriyoruz bu forumdada adam gibi adam bile zor bulunuyo 3 4 tane dalkavuk cıkıyo ortaya beLLi başlı yalakaları var kendi aralarında eglenıyolar.

Sizi biLen bıLır Fr0sT :) Gozun bozuLcak kuLLanmaktan :D

Sahinin ghsot oldunu herkes bilio ama bu ex lerde ghost

benimkini biş atsana bakalım birde eror kaan demişin o bizim clanda degil fake 2-3 maca girdi okadar. bide şahini gh diyorsunuz adamın 1 pozisyonu var onada gh diyorsanız bıakın gibin ne oynuyorsunuz bu oyunu
yaş yetmiş iş bitmiş usta :D
senide biliyoruz :D

Geri