Her0 Turc's ReziLLiqi maçtaki

aLcatRaz team qh0st 3d ugrasmayın bılegınızle cs ogrenıp gelın nb ye tamammı koclar

queffm0nkeh cs ogrende gel yanıma b0t

Gülmekten öldüm konuyu görünceee :D :D olm ss alıyorsun bari baskasına aldırda ghostun belli olmasın bide maç atılınca yenmek var yenilmek var yenilgi hic bir zaman rezillik degildir ögrenin aslanım . Kıvo bunlara movie cıkarmayada degmez boşver ss de belli herşey saatlerine yazık harcama :D bide dior models dosyası bozuk ulen savunacan die g..tn basın oynadı mükemmel bir açıklama yazdın bize öldüm gülmekten :D :D :D

mal la bunlar ghostu açık bırakıp cekmis :D

method salağı kıvançın köpeğisin belliki oğlum kıvançdan sana hayır gelmez onun yalaklıgını yapma bu kadarmı dustu grurun size yalan söylemiorum bn models bozuk diyorum sızmı ınandırcam botlar siz ancak konusun
Oğlum ben senin baban yaşındayım ****** köpeğiyim benim azımı bozdurtma benim ne kıvancı tanımışlıım war nede cs oynamışlığım beni burda bilen biliyor 3-4 aydır zaten foruma uradığım yoktu cs ile zaten alakam yok kime sorarsan sor forumda cs bıraktım 1 yıl oldu şimdi o lafları al biyerine sok çenenide kapa mallıklarınızı izlemeye dewam et !

Method hiç takma bunu çoluk çocuk bunlar

:D ikisi de pasif ******** teamları.bots

lan method safı sokarım senın yaşına bılmıyorsan cs' yı konusmayacaksın bot

Bro clanınız wall videoda açıkca gözüküyor + resim bu kadar mı belli edilir :D

ss i gördükten sonra haleda konuşan adama adam demem bebe der geçerim .

qL basarılar

~`yArAmAz. * <pij> <EZZERR>

qewqeweqeq qq

hll ba KIVANC abi :D

la olum bot musunuz sız adam apacık 3d adamın elıne dıkkat edın saydam :D Hıc mı goz yok mk sıze :D bot bide ss cekmıs koymus gerızekalı kendını rezıl edıo

hLL kıwanc adamsın :D bu aLcatRazda kendını cın sanıy0 b0tLar :D

Adamin eline bakin :D :D :D :D Allahim ya yeni tureme xD

bunlar nasıl adam la quefmonkeh in eline bakın bot 3d oldugunu belli etmiş :D

Geri