Her0 Turc's ReziLLiqi maçtaki

o elndekı coLt Ne Lan oyLe

qwdqwdqw mal kapat bari eli coltun arkasında gözükior gerizekalılar

Kıwanc abe ayagı kayanların tasası bızemı kaldı boswer.

Açtıgım KOnuya Yorumlar GElsin Pls..

adasda quefmonkeh genemi açtın sen ? bari ghostu kapatıp çekseydin fotoyu hiçmi akılın yok senin gökhanı uyarmıstım quefmonkeh hile aynı ortamda bulunma diye oda klandan atmıstım demişti ama yazık size vallaha gökhanada yakıştıramadım

yha alahm boyle bı sacma konmu acılır yenmısınz tmmda ne alaka rezılık aq harbı ezık admsınız yha

salaklar hani bize ghost diyorsunuzada bızım gerek yok ghost kulanmamıza hero turc gıbı bot bır clan ıcın ordaki arkadaşımızın models klösörü bozuk sizin gibi saflarımda ghost diyor yapacak bısey yok ben sıze hıc bırsey demıyorum bılmıyorsanız eger bişey yorum yazmayın

adam gh0st. Silaha bak ici qözüküyo

njden okuman yazman yokmu senın adamın models klösürünün içindekiler bozuk o yuzden böyle ne ghostu bızım kullanmamıza gerek yok ghost falan

bu fotoyu ceken adamın elıne dıkkat edin bu adam wall..! sılahı elınde tutuyoken elı bo$ dıkkat edjn..! ~

kardes hiç aLaKası yoq. modeLs fLan yLan. basbaya 3d. adam

ben size bişey demiyorum yha beyler okumanız yok hero turcu'sun yalakalığını yapmayın hero turcun hep sız boyle ***unu kaldırdırnız adamlar kendısı ghost bıze ghost dıyorlar

ilk kez maç almışlar ?

bu fotoyu ceken adamın elıne dıkkat edin bu adam wall..! sılahı elınde tutuyoken elı bo$ dıkkat edjn..! ~

ben size bişey demiyorum yha beyler okumanız yok hero turcu'sun yalakalığını yapmayın hero turcun hep sız boyle ***unu kaldırdırnız adamlar kendısı ghost bıze ghost dıyorlar

Bro'musun nesin kendi aldığpınız ss'de hile olduğunuz apaçı ortada adamın eli gözüküyo yani hilesiniz kendi salaklığınızı böyle ortaya koyuyosunuz işte başkasını ezdirecez diye şimdi kapa çeneni de kendi salaklığına gül herkesin sana güldüğü gibi !

ya models dosyası bozuk dıyor öyle bişi olsa almaz zaten sw hata veırı bısı olur anca böyle avutmaya çalışıyorlar kendılerını

ya models dosyası bozuk dıyor öyle bişi olsa almaz zaten sw hata veırı bısı olur anca böyle avutmaya çalışıyorlar kendılerını
Böyle bi saçma cevapo vermeleri gayet normal kendi salaklıklarına inanamıyolar mallar ya clanlarının ne halt olduğu ortaya çıktıya bişi bulacaklar illa !

Ne models bozuk ne başka bişi herşey gerçek hile kullandıkları gibi birde yalan söylüyolar bebeler !

method salağı kıvançın köpeğisin belliki oğlum kıvançdan sana hayır gelmez onun yalaklıgını yapma bu kadarmı dustu grurun size yalan söylemiorum bn models bozuk diyorum sızmı ınandırcam botlar siz ancak konusun

kArdes sılahta kolun gozukuo ghos7 acık bırAkmıssın ;)

ss yı ceken arkadasın elıne ıyı bakın bot :D 3d acmıs rezıl kepaze :D

Geri