Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

BURNUMDA nereye

BAKSAM senin HAYALİN

var ORDA takılıp KALDIM

beraber GEÇİRDİĞİMİZ zamana BAK gökyüzündeki DOLUNAYA gözlerime BAKARCASINA söyle BANA neyin UĞRUNA kıydın AŞKIMIZA ha HANİ benden BAŞKA kimse YAR olmazdı SANA yazıklar OLSUN terkedip BIRAKTIN beniTEK başıma CANIN sağolsun VARLIĞIN yeter BANA ama ŞİMDİ mutlumusun UZAKLARDA yaşadıklarımızın HEPSİ oldu HATIRA arada SIRADA hatırla UNUTMA sen BENİ çoktan UNUTMUŞ olsanda SEVDAM sonsuza KALBİMDESİN hala PARAMPARÇA resmine BAKTIKÇA dalıyorum UZAKLARA aklımdan ÇIKMIYORSUN bebeğim NE olur ANLA anla KARŞILAŞTIĞIMIZ ilk GÜN dün GİBİ geliyor ADETA aşkın GÖZÜ kör OLA öksüz KALDIM bir UĞURDA senden SONRA sevemedim BİR daha BIRAKTIN acılarla YANLIZ kaldım SONUNDA bir DAHA sev GÜLÜM bir DAHA cesaretin VARMI aşka VARMI cesaretin AŞKA!!!

GeÇİrdİĞİmİz

zamana BAK gökyüzündeki

DOLUNAYA gözlerime

BAKARCASINA söyle

BANA neyin UĞRUNA

kıydın AŞKIMIZA

ha HANİ benden

BAŞKA kimse YAR

olmazdı SANA yazıklar OLSUN terkedip BIRAKTIN beniTEK başıma CANIN sağolsun VARLIĞIN yeter BANA ama ŞİMDİ mutlumusun UZAKLARDA yaşadıklarımızın HEPSİ oldu HATIRA arada SIRADA hatırla UNUTMA sen BENİ çoktan UNUTMUŞ olsanda SEVDAM sonsuza KALBİMDESİN hala PARAMPARÇA resmine BAKTIKÇA dalıyorum UZAKLARA aklımdan ÇIKMIYORSUN bebeğim NE olur ANLA anla KARŞILAŞTIĞIMIZ ilk GÜN dün GİBİ geliyor ADETA aşkın GÖZÜ kör OLA öksüz KALDIM bir UĞURDA senden SONRA sevemedim BİR daha BIRAKTIN acılarla YANLIZ kaldım SONUNDA bir DAHA sev GÜLÜM bir DAHA cesaretin VARMI aşka VARMI cesaretin AŞKA!!!

olmazdı SANA yazıklar OLSUN

terkedip BIRAKTIN beniTEK başıma CANIN sağolsun

VARLIĞIN yeter BANA ama ŞİMDİ mutlumusun UZAKLARDA yaşadıklarımızın

HEPSİ oldu HATIRA arada SIRADA hatırla UNUTMA

sen BENİ çoktan UNUTMUŞ olsanda SEVDAM sonsuza

KALBİMDESİN hala PARAMPARÇA resmine BAKTIKÇA dalıyorum UZAKLARA aklımdan!!!

Geri