Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

Ben hiç unutmadım unutamam içimdeki seni durduramam güneş doğmaktan vazgeçerse dünya yok dönmem derse belki o zaman.. yok yok unutamam ben hiç unutmadım unutamam içimdeki seni durduramam

Göz yaşlarım sel olup denize aksaydı eğer,dalgalar sahile seni seviyorum diye imza atardı......

Hayatta ihç kimse için ağlamaya değmez. Çünkü değen ağlatmaz. Eğer ağlamak istiyorsan başını dik tut kigöz yaşların ağladığın kişi kadar alçalmasın!

Seni ne zamana kadar seveceğimi söyleyemem çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum aşkım

Güzelsin şirinsin şahanesin çektiğim çileye tek bahanesin melekmi şeytanmı bilmemki nesin tuzaktan tuzağa atsanda olur beni seni seviyorum sen beni sevmesende olur.

Ben hançer yarası insanı öldürür sanmıştım. Oysa karşılıksız sevmekten her gün ''ÖLDÜM''...!!!

Okyanusta giderken bir deniz kızı çıktı karşıma bana bir midye verdi sana iletmemi istedi ve sende içini açtığında içinde bir çift yüzük ve benden sana bir söz benimle evlenirmisin..

Sevmek istiyorum seni delice bütün benliğimle benliğime sor yak beni sevgilim delicesine küllere dönsemde ateşim sen ol...

Dün aksam hiç cıkmadın aklımdan hep senı dusundum bır an güzel yuzun geldı gozlerımın onune ve gozlerım doldu ağlama ağlama derdın her zaman kendımı tuttum tuttum ama dayanamadım senın sozunu tutamadım bır zaman lar sana demıstımya bırtanem sen yoksan bende yokum dıye işte şimdi sana seslenıyorum BEKLE SEVGILIM GELIYORUM

uzun siyah dalgalı saçların içimi yakan içli bakışların hayaline döktüğüm göz yaşlarım yanağıma değil içime aktı biricik yarim

Dönmé¥écék biRiNi h@L@ békLé¥énLéR€ ;;;

Hayatın en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğin insanın buna hiç değmediğini
gördüğün andır... ve en büyük kaybın onun için harcadığın yıllardır.. senin
aşkını şu gün hak etmeyen biri , bil ki 10 sene sonra yine hak

P ile başlar adı
I srar etme söyleyemem adını
N eden diye sorarsan?
A şkımıza zarar gelmesin diye
R uhum senden hiç ama hiç vazgeçmeyecek..

Seni Seviyorum.

sordum onlara
o beni sever mi?diye
yıldızlardan biri cevap verdi
sevmese de sevilmeye deger diye...

Seni sordum sokak lambalarına bekleme boşuna gelmez dediler boynumu büküpte baktım onlara halime acıyıp zavallı dediler.

Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün derdini rüzgarlara yaz estikçe uzaklara ***ürsün sevgini kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün.

ben onu çok sevdim kıymetim bilinmedi ne diyeyim allahından bulasın.

sana gülüm desem o soluyor,sana güneşim desem o batıyor,ben sana en iyisi canım diyeyim çünkü o benimle birlikte yaşıyor.

Sen benim meleğimsin en çok değer verdiğim bitanemsin.. karanlık dünyamı aydınlatan güneşimsin.. beni karanlığa mahkum etme sevgilim

ben sensiz bir hiçtim geçer mi sandın sensiz bu günlerim seni düşünmekten sevgilim herzaman ağlar senin için bu gözlerim...

Her nereye baktığımda seni görüyorsam,her derdime seni ortak ediyorsam,tanrıdan sonra taptığım diyorsam sana beni sevmek banada senin yolunda ÖLMEK yakışır

Biz senle sevgi duvarında karşılaştık sen kalbime bir güneş gibi doğdun bende bir köle gibi ışığını seyrettim aşkının gölgesinde ezildim gittim...

Geri