Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

seni her gece yıldızlara bahsedeceğim ama sana asla söyleyemeyeceğim çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim kahrolası gururum var...

Yıkıldı umutlarım,kırıldı duygularım ömrümün baharında, sırtımdan vuruyorlar ecelim oluyorlar ömrümün baharında.

acılar yaşlanırlar sadece duraksız olanlar işte hayatın gençleştiği yerde sen varsın bitanem

Yüreğinden geçip giden bir dünyanın gözyaşlarında ıslandığı vakitlerde günlerin hayırlı, duaların kabul, umutların hep rahmetle dolsun.Allahım kalbine benim sevgimi doldursun.

Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum

Güneşi seviyorum diyorsun, Güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun, Yağınca şemsiyeni acıyorsun. Korkuyorum Birtanem çünkü; beni de Sevdiğini Söylüyorsun...

Merhaba hüzün adası.Ben duygu gemisi.Gecenin ilk ışıklarıyla demir attım kıyılarına.Hadi uyan aç gözlerini,ne diyor gemideki ses."Seni Çok Özledim"...

Sana seni sevdiğimi tekrar sölersem, benden tekrar nefret etmenden korkuyorum ve bu büyük aşkı içime gömüyorum...

Seni Seviyorum Kelimesini Sana Benden Başka Kimse Demesin,Yanlız Bana Sakla O Dudakları Benden Başka Kimse Öpmesin.....

Burası Erzurum gülüm günü gününden kara bir sana hasretim bir de gelmeyen o bahara

Güneş olup içinde doğmak ışık olup kalbini aydınlatmak pırıltı olup gözlerinde parlamak gerçek olup beyninde olmak her şeyin olup seninle yaşamak istiyorum.

denizlere dalgalar !!

vurur bilmediğim sahillere

adını küçük

bulurum kendimi

i bir balıkcının

ağına takılmış bakışlarım tüm renkler aynı mavi deniz mavi gökyüzü toprak mavi düş tarlası BENSE sadece bir kum tanesi sana yangın sana aç sana susuz sana sevdalı GEL!

Geri