Güzel Sözler

cümle alem biliyor aşkın yürek deliyor senin bulunduğun yer bana cennet geliyor

fakirlik elini cebine attığında boş çıkması değil,elini çıkardiğında tutacak birisinin olmamasıdır

bir gulun dikeni batar ya ele sende batmışın benim kalbime çağlayan misli gir gönlume seni seviyorum ölumune

Erkeklere güvenmemesi gereken ama beyaz atlı prense inanan biriydim yakın zamana kadar.

Dostumsan yanımda, düşmanımsan karşımda ol. Ortada bir yerde isen; Benden uzak ol...

hey sen evet sana söylüyorum bi gün yağmur yağdığında benden kaçtığın gibi yağmurdan da kaç çünkü bulutların arkasında aşkı için ağlayan benim !

Konuşarak da anlaşamıyorduk, susarak da. Ben yazmayı tercih ettim, o hiç okumadı.

yumuşak konuş ki. kalblerin kapıları acılsın; sıcak kalbli olki. vicdanlar, senin düşüncelerine \'\'buyur\'\' etsin; ihlaslı davranki. tesirin sürekli olsun...

Kırgınlıkları bir kenara bırakın, daha güzel bir dünya çin çalışın. Hayat sevdikçe ve paylaştıkça güzel...

♥ Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta öyle mutlu ol ki gözlerinde akan bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun.

ben seni umutmak için deyil unutamadıyım için sevdim. seni sevmek ölüm se eyer bilki ben hergün ölüyorum ve sen bumu goremeyecek kadar körsün

SEN GÜL Kİ, GÜLLER AÇSIN. SEN GÜLÜ SEV Kİ, GÜLLER DE SENİ SEVSİN!!!

hayat dedigin ne dirki önce bi ezan sonra bi sela.sonrasında allah rahmet eylesin gidecegin yer belli .ama sadece yok olmayan bişi vardır oda ruhunun güzelligi be sewgili...

BEN HER GECE SEN UYURKEN DALGA OLUP VURUYORUM SAHİLLERE RÜZGAR OLUP ESİYORUM SESSİZCE SEN UYURKEN YÜREĞİM GELİYOR ÜSTÜNÜ ÖRTMEYE BENSİZKEN ÜŞÜRSÜN DİYE........

kendini akılı sanırsan akılsızsın. akılsız sanırsan uyanıksın.güzel sanırsan ukalasın bilgili sanırsan cahilsin. yok sayarsan muhteşemsiniz

‎- Büyüyünce ne olacaksin ? + Senin. Sende benim. ♥ :)

Kadeh inceldi,şarap süzüldü.Birbirine benzediler,iş karıştı.sanki şarap var,kadeh yok ve yahut kadeh var şarap yok.

Kız Ne Bakıyorsun Camdan Mest Olmuşum Esrardan Agzım Dilim Kurumuş Kız Sana Yalvarmaktan ...

Bir gece kapını çalarsa yalnızlık açma bırak dışarıda kalsın hayat ne kadar zor ve acımasız olsa da hayatı öyle mutlu yaşa ki kapıdaki yalnızlık yalnızlığından utansın...

hayatta kime güvendiysem,hepsi arkamdan iş çevirdiler.Kalbini kırmak istemediklerim,kalbimi param parça ettiler.Gözünün bir damla yaşına kıyamadıklarım,gözümden yaşları dindirmediler.Ah be anneciğim taşa oturma karnın ağrır diyeceğine,büyüme kalbin acır deseydin ya...

Geri