Güzel Sözler

Sen Hayata NE Verirsen,Hayat Sana Senin Verdigini Geri Verir.Ben Hayata Ne Verdim Bilmiyorum AMA,Hayat Bana Ummadıgım Kadar Degerli Birini... SENİ...Verdi

Gördüğünün yarısına,duyduğunun hiç birine inanacaksın ^_^

NEREYE GİDERSEN GİT BEDDUALARIMLA NEFES ALMAYI ÖĞRENECEKSİN,NEREYE BAKARSAN BAK BANA YAPTIĞIN YANLIŞLARI TEK TEK GÖRECEKSİN YA KENDİNİ YA DA VİCDANINI ÖLDÜRECEKSİN ANCAK O ZAMAN HAYATINI RESETLİYECEKSİN!!!

Hayatı yaşadıkça daha anLamsız kıLıyorum

boşamı geçti onca zaman seni severken ellrini tutarken ...

1) Uyandım 2) Dışarı çıktım 3) Onu gördüm 4) koşarak sarildim 5) Onu öptüm. ╚► Aslında sırası şöyledir: 2, 3, 4, 5, 1. :/

Bir Oda Dolusu Kırmızı Gülün Arasında Tek Bir Beyaz Gül Nasıl Özel Ve Farklı Duruyorsa Sende Benim İçin Milyonlarca Kişi Arasından Öyle Özel Ve Farklısın ...

\"uyu be qözlerim.. nedir bu qeceye isyanın..? inat etsen ne yazar? elbet olacak sabahın... ...........\"

Sevmek suç değildir ; Sevgisinin peşinden koşmamak suçtur........

Gözlerin Hayalim, Hayalim Gözlerin, Tek Gerçeğim Seni Sevmek Bebeğim ...

Büyüyünce Geçer Dedikleri Şey Aslında \"MuTlUlUkTu\"...

çok uluyan it ya sürüye kurt ya başına dert getirir.

calınmıs tacla ne erkek kıral olur nede kadın kraliçe...!

zamansız esen kasırga gibi estin yüreğime, öyle sert ve öyle harap etti ki gidişin, ne yapsam ne etsem veremedim o eski beni yüreğime. izlerin hala duryor o savunmasız çaresiz bedenim de......

gözler kalbin aynasıdır yalan söyler mi O KALP VE GÖZ SENİNSE HERŞEYİ YAPAR AGA:(

Sen Benım en Derın Hıslerımle Yasadıgım ama Karsılıksız olumune sevdıgımdın Be Guzel Kız....

Birgün Hayat Dedikleri Şeyi Merak Edersen; Unutma: Hayat Hayatım Diyebileceğin İnsanı Bulunca Başlar.

Amele GöRe NiYeT NiYeTe GöRe ZiHniYet.

Öyle durumlar vardır ki, çevrenizdeki insanların iki yüzlü olduğunu bildiğiniz halde o insanlara katlanmak zorunda kalırsınız.

Gülümsüyorum..Çünkü: Biliyorum ki GÜLÜMSEMEK; dostlarıma karşı SUNDUĞUM en iyi İKRAM, düşmanlarıma karşıda en ASİL DARBEDİR :)))

Geri