Güzel Sözler

toprak sevdiklerimizi aldıgı içinmi güzel kokar..........!!!!!!!!!

çok yükseğe çıkamam bende yükseklik korkusu var, ve hiç kimseyi yarı yolda bırakamam alçaklık korkusu var

Yalnızlık gecelerin, ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, hüzün ellerin, Sen ise sadece benimsin b i r t a n e m !! *******Mücahit uzun*********

rüyalar çoğu zaman yaşadıklarımızdan ibarettir. yaşadıklarımızda rüya değil mi?(insan yaşadıklarının hemen hemen hepsini hatırlamış olsa geleceği görür gibi olur)...

artık sanıyodum,ne oldu yine gene kim o Yerime sevdiğin manzaralar sana heycan verecek kadar

Gemi Karaya Oturmuşsa , Deniz Son Sözü Söylemiştir .............!!!

Hayat dediğiniz 1 çay.. İnsan ise sadece 1 şeker.. Karıştırdıkça hayattan tat aLdığını sanırsın.. Oysaki.. Hayatın seni erittiğini çay bitince anLarsın..

Sev beni.. Öyle bir sev ki hemde her sözün mutlu etsin.. Her bakışın içimi titretsin ♥

~ Bir kızın en güzeL firikiği; GüLerken yüzünde sαkLαyαmαdığı \"Gαmzesidir\" ♥

Bir düsmani affetmek, bir dostu affetmekten daha kolaydir.

Geçmişi unut ki geleceği yaşayabilesin

herkesin polisi vicdanındadır, polis vicdanı olmayanın karşısındadır M.Kemal Atatürk

doğarken ezanımız okunur namazımız kılınmaz ölürken namazımız kılınır ezanımız okunmaz doğar ken okunan ezanımız ölürken kılınan namazımız içindir....

Ben Bi 20\' Lik Paket Sense Bi Çarşaf Dudakların Zıvanam Olsun Yapıştır Durma Yak..! Ellerini Hiç Kaçırma Gözlerin Bi Çakmak... Memur amca Gelir diye Zulamda Sakladığım aŞk..!

Çatlak bardağa suyu doldursa N icsende biter icmesende biter Hayati yasanda biter yasamasanda biter

Gülüm .. Gözlerin için yazılmış . Bir masaldır ömrüm :(

zaman gece yarısı yıne senı dusunuyorum ıslak gozlerım camda belkı gelırsın dıyorum hanı bır sarkımız vardıya ıste onu soyluyorum okadar cok sevıyorum kı senı vazgecemıyorum

Bilek kesmek fln hikaye.Sen hiç umudunu kestinmi??

İş ilk parayla olmuyacak yürekle ve akılla olacak yoksa işin sonu kötü olur paraylar başlarsan para bitince ne olucak?

Birini gerçekten sevdiğini iddia ediyorsan, her türlü fedakarlığı göze almışsın demektir. Kendinden vazgeçmeyi bile.

Geri