Güzel Sözler

Eskiden karanlıkdan korkar yagmurlardan ürperirdim ama simdi karanlik sirdasim yagmurlar gözyasim oldu!!!

Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin. ♥ TEK KALDIM DÜNYADA DÜNYAM OLUR MUSUN? DENİZLER KADAR SEVDİM DALGAM OLUR MUSUN? ATEŞLER KADAR YANDIM ALEVİM OLUR MUSUN? İlK aŞkIm DğİlSiN aFfEt SoN aŞkIm OlUr MuSuN??♥ Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki... ♥ Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir.. ♥ Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun... ♥ Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. ♥ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer. ♥ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar. ♥ Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken. ♥ Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim... ♥ Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gönlümü Almak İse Güneşe Dokunmak Kadar Zordur. Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Güneşin Batmasını Bekle. ♥ Allahım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın... ♥ Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz! ♥ Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır ♥ Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi. seni seviyorum yusuf

Sen Benim Değerimi Bilmedin Bende Senin Varlığını Bilmeyeceğimm..

Sizin aradığınız süslenmiş püslenmiş Sözlerin cevabı bende yok Siz başka yüreklerde arayın O yalan o hilekar sözlerin cevabını Benim ne dilimde nede kalbimde Hilekarlıktan eser yok... Ufuk GÜNEY

hayatın sayfalarına bazı resimler çiz kaleminde umut olsun fazla bastırarak çizme ki kafan attığında silmesi kolay olsun.

- \"Asla herşeyi bildiğini sanma ... Gerçekten çok bilgili olsan da \"ben cahilim\" diyebilecek cesaretin daima olsun. \"

baksaydın görebilirdin herşey gözlerimdeydi bir damla vardı ağlayamadığm o bir damlada sen vardın ANLAYAMADIN!!

Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmam.rahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM…

“Aşk; kelime değil bir cümledir. Kurmak içinse, özneyle yüklem değil, iki yürek gerekir

Gece midir insani hüzünlendiren, yoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ?

eğer hayatta başarılı ,mutlu gülmek istiyorsan hiç bir şeyi kafana takma takmaması zor elde değil biliyorum ama e madem bunlarını istiyorsan kendine güveneceksin\'\' başaracağım\'\' diyeceksin eğer her şeyi kafana takmaya devam edersen hayattaki kötülükler hep peşindedir bunu daima unutma bu yüzden yenik değil 1. ol hayatta mutlu olan tek insan ol hayat senin aşk senin mutluluk senin hepsi senin olsun ... :)

Yirmi yaşındaki bir insan, dünyayı değiştirmek ister . Yetmiş yaşına gelince , yine dünyayı değiştirmek ister, ama yapamayacağını bilir.

hayatta tek bir $eye önem verdim o da sendin. Sende beni bırakıp gittin. Bana en kötü günleri bir mesajLa ya$atıverdin. Artık sen benim için bittin...

dünya aşkla dolsa akan şelale şarap olsa ceza evi meyhane olsa gardiyanlar garson olsa sevdiğim kız azrail olsa yinede unutmam..!!ZEHRA

çoğu insan dünya gibi bir yüzü karanlık,kötü diğer yüzü ise karanlık olacak aydınlık

çoğu insan dünya gibi bir yüzü karanlık,kötü diğer yüzü ise karanlık olacak aydınlık

aşkın en adaletsiz yanı nedir bilirmisin?ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin yürekte fırtınalar koparmasıdır...

keske her pismanlıgimızda yapmasaydım dedıgımızde zamani geriye cevirecek bir düğme olsa elmizde diyorum bazen ama ozaman kaybettiklerimizin degerini bilebilirmiydik keske demeden önce onun icin geriye cevire bileceyımiz bir düğme degil keskelerin olmayacagi bir dünya olsaydı kesssssssssske

bir elimde gül bir elimde silah ya o gül alıp benim olursun yada o silahı alıp beni vurursun..

Kıralına Yol vermişiz Soytarısıylamı Ugraşalım Benim Gönlüm Paşa Sen kafana Göre Yaşa ;)

Geri