Güzel Sözler

Seni beklerken kendimi unuttum birtanem…

Sensiz yaşamak nefes aldırmıyor bana, sensiz bu şehirde olmak toprak altında kabir azabı çekmek gibi birtanem…

hasretinle anılarımı eskittim, artık sensiz olamıyorum sevgilim, ya sensizlik ölümüm olucak ya hasretin benim ecelim olucak, haydi dön bitsin bu özlem sevgilim…

Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır. “Oscar Wilde”

Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız…. “Konfüçyüs”

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. “Alphonse Karr ”

En insani davranış, bir insanın utanılacak duruma düşmesini önlemektir “NIETZSCHE”

İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur. “Mevlana”

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim. “MONTAIGNE”

Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. “Whoopi Goldberg”

Çevrelerine uymak icin kendilerini yontanlar, tükenip giderler “R.HULL”

Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. “S. M. Power”

Kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. “LUKIANOS”

Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür. “Cucong”

Hepimizde baskalarına katlanacak güç vardır. ” LA ROCHEFONCAULD”

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır. “Tagore”

Iki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı. “CAT STEVENS”

Acınmaktansa kıskanılmak dana iyidir. “Heredot”

Insan ancak anladığı şeyleri duyar. “GOETHE”

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin. “La Rochefoucauld”

Geri