Güzel Sözler

haSret Vurdu Yüreğime, Sensizlik Sanki iŞkenCe, Bu KaranLIK Gecede, Gurbet $arkILarI ßenimLe…

Gurbet eLLer Dinlemez Ferman, ßendeki Bu Aşk Bitmez inan, Hasret RüzgarLarI Essede inan, Bu Sevda Başkasına Haram…

Hasret Kalmış Yüreğim Sevgiye, Damarlarımda Gezer Aşkın Delice, Sensiz Gurbet Ellerde Dilimde Tek Hece ” Seni Seviyorum Delice “…

Dün Bitti, 1 Gün’e merhaba Diyorum UmutlarImLa, Hasretin Bağrımda AçtI Yara Gurbet Ellerde beni bIraKma, Bu Yürek Ne Hasret Dinler Ne AyrILIk Bu Yürek Bir Seni Dinler Sadece Sana a$Ik…

Severken ANlamIyoRuz Değeri, Gidince Biliyoruz kIyméti, Hasret Elde Öğrendim Sevgiyi, Gurbet Ellerde AnladIm Değerini…

Bayram OLur Seninle günlerim, Hasret Çekerim Sensiz iken Güzelim, Gurbet Elde Sensiz Biterim, AyrILIK OLursa Bu a$kIn Sonu, KuraL TanImam ézéR GeÇerim..!!!

Günü Seninle YaşamayI öĞrenmiştim Sevgilim, Hasret KaldI Şimdi Sana Ellerim, Bu Gurbet Elde Neylerim, Sensizlik Kaderimmi ßeßeğimmm
icon_sad.gif

Gurbet Elde Seni özlerim, Hasretinle Kendimden Geçerim, Bu yalnız Gecelerimde Seni Düşlerim, Bu Gurbette Hasret Sözlerimi Sana Söylerim Güzelim…

Yollar Uzak Olsada Gülüm, Senin iÇin öLürüm, Gurbetin Derdi Beni Eritsede Gülüm, Hasretinle Yaşar Bu Bedenim Sensiz oLamam Gülüm…

ne kdar uzakta olsamda ellerini tutmasamda şuan yanında gözlerine bakamasamda, bir gün buda biticek sevgilim..

Sabrediyorum sensizliğe sensiz geçen günlerime, hayalinle dans ediyorum sensizliği böyle bitiriyorum gülüm..

sen hasret kokan sevgilim, gece gündüz seni düşlerim geleceğin yolu gözlerim, sensin ben tek hasretim..

ellerim ellerinde koperken yaşadım hasretin acısını, gözlerim gözlerinden uzaklaşırken anladım hasretin sevdasını, şimdi sensizliğimde yaşıyorum anıları, az kaldı sabret hasretimin sevdası…

yarınlarım seninle dolu her günümde olduğu gibi bugünde adını anarak bitireceğim bugünde hasretinle seni özleyeceğim..

gülen yüzün solmasın, benim için bakan gözlerin kapanmasın, bir gün bitecek bu hasret az kaldı sevgilim sabret…

nasıl ki zaman akmaya mecbursa nasıl ki güneş batmaya mahkumsa işte zamanı böyle bitirecegiz sevgilim hasretin adı kavuşmak olucak yakında bekle beni…

Özlüyorum seni, sensiz kaç gün geçti sevgili? hasretin sardı dünyamı haydi gel sevgili…

Hasretin şehrinde düşünüyorum seni, yaktım bir sigara hayal ediyorum gözlerini, bir gün bitecek kavuşacak ellerim ellerine, ozaman inadına güleceğiz hasretle biten günlere…

Seni benden hasret bile ayıramazken ölüm vızz gelir sevgilim…

Sensizliğin adına ölüm koydum sevgilim, özledim seni özümü unuttum bebeğim, bekşiyorum geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum sensizliğin biteceği günü iştahla..

Geri