Güzel sözler

Kim bir gün güneşin üzerine kar taneleriyle seni seviyorum yazarsa bilki o seni benden daha cok seviyordur.....!

Bilirim sen bir yıldızsın ve etrafında bir çok gezegen var ama unutma ki:ben de dünyayım yalnız BEN de hayat var...

Sana dünyanın en güzel varlığını vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

azrail son noktayı koyana kadar virgüle devam

duanla yaşamadımki bedduanla öleyim

Seven akrep sevilen koç

Aşkmı Paramı Diye Sorsalar , Parayı Seçer Aşkı Satın Alırım herdaimm....!!!

bulursun benden iyisini bulursun benden tatlısını bulursun benden güzelini ama NAH bulursun benim gibi SEVENİ

Bir gün bir gül bahçesinin önünden geçerken bir gül bağırdı; -dünyanını en güzel gülü benim\'diye. bende o gülü kopardım ama güzel olduğu için deyil seni görünce utansın diye...asi-m

insanın sevdiği birisini son kez görmesinden daha kötü olan tek şey onu son kez gördüğünü biliyor olmasıdır

GÖnÜlde haddİnİ bİlecek

ağacı budamasını bilmeyen dalına laf geçiremez güzelim

arkamdan konuşup beste yapacağına gel yüzüme söyle beste yapalım aslıhan ergün

Dün gece unutmak istedim seni yazdım sigaramın üstüne ismini.sigaram bittiğinde kurtulacaktım senden. Ama nerden bilirdim seni duman duman içime çektiğimi.....

erkeklik doğuştan gelen bi alın yazısı olsa da.ADAM olmak herkese nasip olmaz

Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı

Biz sevgimizi kır çiçekleri gibi elimizde deqil,Kurşun yarası gibi kalbimizde taşırız..!

Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun ? Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taaa içimde hissetmek.Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun ? \"seni seviyorum \" sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere havadan su dan söz etmek.......

sevgi kimi zaman seni yagmurdan koruyan bir semsiye kimi zamanda üzerine düsen bir damladir

Hayatta umudum gÜlmek olsun .eĞer bİrgÜn aglarsam murtluluktan olsun

Geri