Güzel sözler

KÖr olasin demİyorum olmakİ gÖr benİ

ixanetini ayakta alkisliyorum iki yüzlüm

Çaresİzsenİz Çare sİzsİnİz

seni sevdiğin kadar ibadet etseydim cennette köşküm olurdu

N,seviyorum ama kimi E,en tatlı birini Ş,nasıl anlatsam sana E,ilk harflerini okusana

ben içtiklerimin degil düsündüklerimin sarhosuyum

Ben Seni Sevmekten Değil Sana Kendimi İfade Edememekten Yoruldum ! Çok Şey İstemedim Ben ! İşte Şimdi Artık VAZGEÇTİM ...Senden Değil Seni Sevmekten Değil, Birşeyler İstemekten, Bişeyler Beklemekten , Mutluluktan , Huzurdan , Beklemekten VAZGEÇTİM Buyur ! HAYAT Senin...Dokunma Artık Yaralarıma...Yorgunum ve Bana Siyahla beyazın nasıl durdugunu gösterdikleri için emegği gecenlere bır alkış istiyorum ...

sevgiler sahte insanlar kahbe hayatınız plan alayınız yalan

Tatlı bir ruya gibiydin zamanı hiç hissttirmeden gerçirdin ama unutmaki herruyanın bir bitişi her askın bir yokusu wardır

unutma: unutmadigin sürece unutuldugunu sanma... seven unutmamistir.... unutan sevmemistir Seni hep sevdim...hep sevecegim....

sevgililer sahte tipler kahpe hayatınız pilan alayınız yalan

dunyadaki butun kasarlar eriyecek ise gulobal isinmaya karsi degilim

sevdim seni oldun pamuk prenses terkettin beni yamuk prenses

warlıgımın degerını bılmıyenı yoklugumla terbıye ederım...!!

aşk bir otobüştür binmesini bilmeli.son durağa gelmeden inmesini bilmeli

kah çıkarım gökyüzüne seyreder alem beni kah inerim yer yüzüne seyretsin

Gözyaşının akmasına sadece soğan değil, Bazen bir HIYAR\'da neden olabilir:)

herkes asik olabilir ama herkes sevemez

Mücahit\'mm Seni Çok sewiorm.. Kurban oLrm sna Bn. <3<3 Aşk Bnm :) bebeim.. [ NişanLım ] öLürüm Sana.. Bizi Kmse Ayırmasn Yarabbim :)

DiLiм wάrмάz Hєp yάηıмdά KάL Dємєyє.. Utάηırıм sÖyLєyємєм..! Hά yάηıмdά KάLмάη ßάkάCάksά iKi KєLiмєyє. . Yєriмdє Durάмάм sÖyLємєdєn Edємєм.. Sєηi Sєwiy0ruм ...

Geri