GDR & procession ' 2 map

procession clani 2012 de kuruldu abilerine artistlik yapıolar kaybolun bi :D
Başarılar
Abiler abilik mi yaptı da laf yapıyonuz burda biz büyüğüz diye niye experincedeki adamların biri gelip biz büyüğüz diye laf yapmıyo da siz 19-20 yaşındaki bebe karakterli adamlar kendinize kral muamelesi yaparsınız anlamadım şimdi demişsin procession clanı 2012de kuruldu evet doğrudur ve bundan sanane acaba ?

Abiler abilik mi yaptı da laf yapıyonuz burda biz büyüğüz diye niye experincedeki adamların biri gelip biz büyüğüz diye laf yapmıyo da siz 19-20 yaşındaki bebe karakterli adamlar kendinize kral muamelesi yaparsınız anlamadım şimdi demişsin procession clanı 2012de kuruldu evet doğrudur ve bundan sanane acaba ?
Osman onlar gdr yalakası laflar bi yerinden girer bi yerinden cıkar :)

A dan sonrasını okumadım

YAW KARDAS SUNU ANLAMIOM OLMUS BITMIS MACIN DAHA NE LAFINI KALABALIGINI YAPIONUS 2 Takımada Başarılar dıleyım ql atıp geçin uzatmanın ağlamı yok

Zaten adam olan okur da ne olduğuna bakar şimdi diceksin adamlığı senden mi öğrencem adamlık yapaydında biz senden öğreneydin kaç maça girdin de nickin yalaka style seni.
Adamlıgımı cs demi göstericem sus tm kınqsin

[quote="~Grest0` x7 ']YAW KARDAS SUNU ANLAMIOM OLMUS BITMIS MACIN DAHA NE LAFINI KALABALIGINI YAPIONUS 2 Takımada Başarılar dıleyım ql atıp geçin uzatmanın ağlamı yok[/quote]
Kanka mesele maç değil eyvallah başarılar dedik geçtik adam bize abilik taslıyo lan adam olsan nbde mi öğretir ona sinir oluyum.

gdr giren kim la cs oynamiomki ben nefs e ben laf attim sen nerden fırladın onuda anlamadım
Benim en sevmediğim şeydir çünkü neymiş yaşı büyükmüş kaç senedir varmış bizde kaç senedir varız yaşımız küçük olabilir ama karakter önemli sizden büyük adamlar size ben büyüğüm ben kral olacam diye laf atsa ne düşünürsün acaba biraz empati falan kurmayı dene kardeşim.

Benim en sevmediğim şeydir çünkü neymiş yaşı büyükmüş kaç senedir varmış bizde kaç senedir varız yaşımız küçük olabilir ama karakter önemli sizden büyük adamlar size ben büyüğüm ben kral olacam diye laf atsa ne düşünürsün acaba biraz empati falan kurmayı dene kardeşim.
sen kur ben geliom

başarılar hamit , ufuk ve diğerleri

bu arada knk kımse bılmıo bızım eskı player oldugumuzu kendılerını kral sanıp sanal alemde kral kesılıorlar bız senlebılırsın cso da kasıorduk azımız fılan yoktu mıllet bunu bahane edıp kendılerını kral sanıorlar .

Kanka mesele maç değil eyvallah başarılar dedik geçtik adam bize abilik taslıyo lan adam olsan nbde mi öğretir ona sinir oluyum.

knk ugrasmana deymezkı bırak ALLAHından bulsun mubarek gun gunaha sokmasın bızı yeter .

[quote="~Grest0` x7 ']bu arada knk kımse bılmıo bızım eskı player oldugumuzu kendılerını kral sanıp sanal alemde kral kesılıorlar bız senlebılırsın cso da kasıorduk azımız fılan yoktu mıllet bunu bahane edıp kendılerını kral sanıorlar .[/quote]
Pardon KRAL bilemedik.

Geri