0
EXE RANK
-NeFs`
Fexe Kullanıcısı
aynen qweqweqw hacı 12-3 ama bunlara acınır ya 20-0 var koysam mı :tkardesım gresto gecen 13 3 frag atmıstı ruzqarda demezmı gdr kastırıyo bı sekılde agladım cs nın bu halıne
aynen qweqweqw hacı 12-3 ama bunlara acınır ya 20-0 var koysam mı :tkardesım gresto gecen 13 3 frag atmıstı ruzqarda demezmı gdr kastırıyo bı sekılde agladım cs nın bu halıne
la deqmez bıre karsı 10 ss koyarmıs gdr hahahahhahhahaaynen qweqweqw hacı 12-3 ama bunlara acınır ya 20-0 var koysam mı :t
YA KARDESIM SU SS YI BULAMADIM 12 3 KASMIS YA BI YARDIMCI OLURMUSN GULESIM GELDI LUTFEN O EFSANE YORUMU GORMEK ISTIYORUM GDR KASTIRIYO BI SEKILDE :dla deqmez bıre karsı 10 ss koyarmıs gdr hahahahhahhaha
gdr kastırıyo aga ya![]()
gh bıttı kasamıyoz kardesONCELIKLE BASARILAR ARKADASLAR GDR BI SEKILDE KASTIRMIS YINE YA ARKADAS ANLAMIYORM GDR SIZ KIMSINIZ LA BIRE KARSLIK 10 SS VAR SIZN KARSINIZDAKI TAKIM PASIF BIR TAKIM DEILKI BOS MUHABBET YAPIYOSUN RUZQAR BI MACTADA KAS BE GOREK SENI YA
NOT :: GDR KASTIRIYO BI SEKILDE AMCAM YA :s:s:s
GRESTO RUZQAR AKIYOLAR YA :d
bak bu konuda bısey demıyorm ama yarım yarım ss atıncada olmyor bunlar kardesprocession clani 2012 de kuruldu abilerine artistlik yapıolar kaybolun bi
Başarılar
Yazmıyım yazmıyım dıyorum ama ruzqar zero flan boş muhabbet hepsı ruzqarın abısı olmasa bunu tanımazlardı bu kadar gelmıs abılık cekıyo heyt çoluk çocukmuş :S akıl baştadır ünal başta yaşta olaydı sende adam olmuştun :t
senın kucuk aklınla bas basa bırakıyorum .dYazmıyım yazmıyım dıyorum ama ruzqar zero flan boş muhabbet hepsı ruzqarın abısı olmasa bunu tanımazlardı bu kadar gelmıs abılık cekıyo heyt çoluk çocukmuş :S akıl baştadır ünal başta yaşta olaydı sende adam olmuştun :t
Sus ve ruzqarınkını yalamaya devam et. !Bu kadar Mallık olamaz KArdesım o kadar yenısınkı eskıden olan hıc bır seyı bılmıyorsun bundan 4 sene once hatta 5 bıle olabılır GDR clanı vardı sız o zamanlar fake nıcklerle sagda solda kasıyordunuz emınım buna ondan bundan cfg ıstıyordunuz kesın.Curmun nekı GDR clana laf atıp unlıu olmaya calısıyorsun sızın gıbı yenı tureme ıtler cok bu alemde hepsınlede ugrasılmıyor yapcak bısı yok 2 gunluk cs bılgınle abılerıne laf yapma yol al sımdı.
Cevap yazmaya beynin olmadığı için cevap yazamıyosun, üşendiğin için değil kardeşAçıp yardırıyorum bunuda senden duyuyorum neyi açıyorum acaba 3 kurusluk 2 gunluk inexferisimikendinle karıştırma evlat beni.
nirvana sanada gelince cevap yazmaya bile üşeniyorm senin için.
Sefacım bırak şimdi başlar birileri SİZ YATIN ABİNİZ GELSİN demeyeBen yeniyim cfg'nle oynuyorm idolünüzüm yatıp kalkıp GDR dıyorm kucugum yanı Nick ilk görüyormus açıp yardıryon sonrada tanınıyon helaaaal
BİZ YENIYİZ ...
BAŞARILAR DEVAMINI DILERIZ !
ONCELIKLE BASARILAR ARKADASLAR GDR BI SEKILDE KASTIRMIS YINE YA ARKADAS ANLAMIYORM GDR SIZ KIMSINIZ LA BIRE KARSLIK 10 SS VAR SIZN KARSINIZDAKI TAKIM PASIF BIR TAKIM DEILKI BOS MUHABBET YAPIYOSUN RUZQAR BI MACTADA KAS BE GOREK SENI YA
NOT :: GDR KASTIRIYO BI SEKILDE AMCAM YA :s:s:s
GRESTO RUZQAR AKIYOLAR YA :d
kankanoluyo la burda !1!11
Sende yenisin herlde cocuk gibi yazılar ne buCevap yazmaya beynin olmadığı için cevap yazamıyosun, üşendiğin için değil kardeş![]()
Sen hangi kafada yaşıyosun hala anlamış değilim, seninle polemiğe giremiycem nasıl düşünüyosan öyleSende yenisin herlde cocuk gibi yazılar ne bu2 KANKA ANLAŞMIŞLAR BİRBİRLERİNİ SAVUNUYORLARR HER KONUYA YORUM ATMAMDA SENIN GIBI COCUKLAR OLUNCA KENDIMI TUTAMIORUM
ya madem guveniorsun takimina diyorumki aksam iftardan snra cikar 5 getir oyna bakalim seni bi gorelim nasil frag atiyorsun boyle laga luga yapma su sitede onune gelen eskiyim eskiyim diyip duruyor ya biz nie gormedik sizi eskiyseniz?Sen hangi kafada yaşıyosun hala anlamış değilim, seninle polemiğe giremiycem nasıl düşünüyosan öyle![]()
Ben eskiyim diye bi kelime yazmışmıyım forumda dolaş yorumlarıma bi bak bakalım öyle bi kelime yazmışmıyım ?ya madem guveniorsun takimina diyorumki aksam iftardan snra cikar 5 getir oyna bakalim seni bi gorelim nasil frag atiyorsun boyle laga luga yapma su sitede onune gelen eskiyim eskiyim diyip duruyor ya biz nie gormedik sizi eskiyseniz?