GDR & procession ' 2 map

lan sen kac yasındasın ? tas patlasa 17 ? neyın kafasındasın abın yenı askere gıttı oda olsun 19-20 neyın kafasındasın hamsi kafa ...
nefs madem cok guvenıyorsun takımına kardeşim bugun getir 5 ini atalım maç nie kendini haklı cıkarma çabasındasın çözemedim açıkcası. Gl atıp geçmen gerek dier arkadasların gibi.

ÖNCE Bİ İNSAN GİBİ KONUSMASINI OGREN ONDAN SONRA YORUM YAP EZİK TAYFASIYMIS NİCKİNİ İLK GORUYORM YENİSİN GALİBA
Bellemişsiniz bi SEN YENİSİN galiba hayırdır sen anandan cıktığından beri oynuyomusun bilader ?

Bellemişsiniz bi SEN YENİSİN galiba hayırdır sen anandan cıktığından beri oynuyomusun bilader ?
Yavaş olun la alt tarafı bir maç Rüzgarı bırakın kendini kral sansın zaten her maç frag atıyo herkesi ezyo falanda hiç tartışmaya girmedim bugüne kadar ama böle izlenim gördüm bizimkiler başarılar deyin geçin lütfen.

Osman dedi diye BAŞARILAR beyler kendi kafanızda eğlenmeye devam :D Siz kingsiniz 15 yıllıksınız biz yeniyiz biz botuz

Ben yeniyim cfg'nle oynuyorm idolünüzüm yatıp kalkıp GDR dıyorm kucugum yanı Nick ilk görüyormus açıp yardıryon sonrada tanınıyon helaaaal :D

Ben yeniyim cfg'nle oynuyorm idolünüzüm yatıp kalkıp GDR dıyorm kucugum yanı Nick ilk görüyormus açıp yardıryon sonrada tanınıyon helaaaal :D
BİZ YENIYİZ ...
BAŞARILAR DEVAMINI DILERIZ !

Açıp yardırıyorum bunuda senden duyuyorum neyi açıyorum acaba 3 kurusluk 2 gunluk inexferisimi :) kendinle karıştırma evlat beni.
nirvana sanada gelince cevap yazmaya bile üşeniyorm senin için.

ağla koyversin :D qweqwqw ezik tayfası ezer ! yarım yamalak ss atıyosn mendil 50 krş

o ezık tayfası dedıgın senın gıbı gh kullanmıyor bundan 2 sene oncekı yanlıslıkla para yatırmıssın bakının hesabına bızde tamam verelım dedık paranı gıtmıssın nadırın hesap nosunu vermıssın bakı oyle dıyordu çok gulmustuk ona :D sen gıt nonlara yalakalık yap bıraz belkı senı klana alırlar seni.

o ezık tayfası dedıgın senın gıbı gh kullanmıyor bundan 2 sene oncekı yanlıslıkla para yatırmıssın bakının hesabına bızde tamam verelım dedık paranı gıtmıssın nadırın hesap nosunu vermıssın bakı oyle dıyordu çok gulmustuk ona :D sen gıt nonlara yalakalık yap bıraz belkı senı klana alırlar seni.
hafasdfasda sd:D siz clanca ağlarsınız zaten senın oldugun bı mac ss nıe goremıyorz bız ?

basarılar arkdaslar

ql basarılar

başarılar .

başarılar .

ONCELIKLE BASARILAR ARKADASLAR GDR BI SEKILDE KASTIRMIS YINE YA ARKADAS ANLAMIYORM GDR SIZ KIMSINIZ LA BIRE KARSLIK 10 SS VAR SIZN KARSINIZDAKI TAKIM PASIF BIR TAKIM DEILKI BOS MUHABBET YAPIYOSUN RUZQAR BI MACTADA KAS BE GOREK SENI YA
NOT :: GDR KASTIRIYO BI SEKILDE AMCAM YA :s:s:s
GRESTO RUZQAR AKIYOLAR YA :d

Yazmıyım yazmıyım dıyorum ama ruzqar zero flan boş muhabbet hepsı ruzqarın abısı olmasa bunu tanımazlardı bu kadar gelmıs abılık cekıyo heyt çoluk çocukmuş :S akıl baştadır ünal başta yaşta olaydı sende adam olmuştun :t

Yazmıyım yazmıyım dıyorum ama ruzqar zero flan boş muhabbet hepsı ruzqarın abısı olmasa bunu tanımazlardı bu kadar gelmıs abılık cekıyo heyt çoluk çocukmuş :S akıl baştadır ünal başta yaşta olaydı sende adam olmuştun :t
kardesım gresto gecen 13 3 frag atmıstı ruzqarda demezmı gdr kastırıyo bı sekılde agladım cs nın bu halıne

Geri