Forumun En Ç0k BeğeniLen cFqLeri 1 Arada Buyur Down Et xD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mlkra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eline SaqLıq Kardeşim ..!Eyw Ama Benim Cfq`Lerde GüzeL onLarıda Koysan İyi oLurDu..! :)

Konunun aLtına UpLadı Koymussn qörmemişim .. Özür dilerim +3 Rep !

kardeş dalqamı qercıyon :@ hepsi şifreli acılmıyo :@

ya şifrelerini bilen yazsın hepsinin mallar nasıl konu açıyo anlamıyom ki :@ cfgleri koyuyo şifreler yok :@

Hmm ii super !!!

ya şifrelerini bilen yazsın hepsinin mallar nasıl konu açıyo anlamıyom ki :@ cfgleri koyuyo şifreler yok :@

Düzgün konuş canımı s1kma.Rar Pw yazıyo kör müsün.Açan açıyo hiç 1 sorun yok o senin maLLığın..

bida saol xD

2. paketi indirmiştim bu na da profilinde dolaşırken buldum . bunu da indiriyorum hemen Eyv. xd

Saol kardeş baya uğraşmışsın indiriyorum.2. pakette varmış deniz demiş ona da bakayım indireyim.

böyle bir paylaşım harika aslında tüm forumda eklenebilicek cfgler için özel bir yermi açsak ne yapsak mesela Cfg Up. butonu olsa dosyayı Up. etse direk orada yayınlansa Cfgler daha sağlıklı olur sanırım forum :D emeğe saygı paylaşım için tşkler *

eyW`` Eline SAğlık

böyle bir paylaşım harika aslında tüm forumda eklenebilicek cfgler için özel bir yermi açsak ne yapsak mesela Cfg Up. butonu olsa dosyayı Up. etse direk orada yayınlansa Cfgler daha sağlıklı olur sanırım forum :D emeğe saygı paylaşım için tşkler *

KatıLıyorum Sana . Yorum için de SaoL.

saoLasın ty

Kac saat uqrastın la Emeqe Sayqı ..

Geri