Forumun En Ç0k BeğeniLen cFqLeri 1 Arada Buyur Down Et xD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mlkra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eyw saolda en sağlamlarını soyle tek tek uğraşmıyalaım yınede saol

BiLekte Varsa SoiL,napoli10,TTR1,terki,St.Lous,Sexsafon,qkn(rc),N birde m2.cfgLeri kuLLanıLarak gayet iyi fraqLar yapıLabiLir.!

ii olmus tbrklr :D

bunLArı yaparken baya ugraşmış olmalısın .. sa0LL . .

coooooook guzelolmus

en iyisi hangisi

eyw sağolasn :)

YİNE ÇOK TEŞŞEKKÜRLER ellerine saglık

yine saol çok tesekkürler ellerine sağlık

eyw saoL Birde en iyiden en kötüye doğru sıralama yaprsan daha guzeL oLur bence

PayLaşım için sağol arkadaşım.Aynen böyle devam

BeyLer 1 haftadır tatiLde olduğum için ilgiLenemedim forumLa . Şu anda başka bir pc den yazıyorum.3 gün içinde Foruma 2. paketi yoLLarım inş..Hangisi iyi Hangisi Kötü diyemem.Sonuçta burada cFqLer biriLeri tarafından payLaşılmış bnde onLarı sizLere topLayıp vermeye çaLışıyorum.Ben sadece size önerebiLirim.Sizde araLarından deneyip seçebiLirsiniz.Neyse 3 güne kaLmaz yoLLamaya çaLışırım.Kendinize 1y1 bakın!!

ya NabukadnezZar senin ismin Cem demi Vita vs densin Seni RecCafede görmüştüm Ya ben Turnuvada çokgüzel awp kullanıyosun gerçekten :)) başarılar çok sağlam bi clanınız var bızde szn gıbı büyümeyi umuyoruz =) iyi günler.

ya NabukadnezZar senin ismin Cem demi Vita vs densin Seni RecCafede görmüştüm Ya ben Turnuvada çokgüzel awp kullanıyosun gerçekten :)) başarılar çok sağlam bi clanınız var bızde szn gıbı büyümeyi umuyoruz =) iyi günler.

Hyr değilim xS. Adım anıL !! Sana da 1y1 günLer.

inş çıkr 3gun içinde... :D

Kardeş bi Linkte RekLam war ama ... Rar pwde Yinede eLine sağLık... xD

tamam paylasım güzel ama Cfg Lerin İSimlerinin Yanına LinKLErini de koysaydın benden + Repi Kapardın !

tamam paylasım güzel ama Cfg Lerin İSimlerinin Yanına LinKLErini de koysaydın benden + Repi Kapardın !

Hmm.. Rep S0run oLmaz..Ama biraz uğraşmak gerekiyor.Çünkü burada çok sayıda cfq veriliyor.BeLLi başLı oLanLarı aLmaya çaLışıyorum. 2.pakette denemeye çalışırım 1 günde haLLedebiLirsem koymaya çaLışırım.Forumda linkleri aramak lazım biraz.

saolda napoli10 sade deil benim beyenilenler napoli2 napoli6 napoli9 napoli10

Geri