eX * JuqaDores `. `` PPAMUKK [ YYumoŞŞ] & ~iRo[O]n XZONE REACTOR SS YUMOŞA qL !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SS var bu mallar hala clanımızı kötülemeye çalışıyolar diolar kafanızı neyse.

su oyunu hılesız oynayıpda ıyı oynuyan kım var ?

KİreÇ pampama saygilar :d

Gireçç akar asdaj :D

Olum movie yapmamışlar ki ? Pc'sinde bulunan birşey gerçek olan birşey yani. Pc'sinde ghost çıkıyor hud_draw demiceksiniz ya.

Yok berat onada hud der bunlar :)

acımayın bu ***lere aqdumun ghcileri

arcmaster yenılınce boyle yapıyonuz

Konu kilit + angelica ban. #

Ya şu mod a birisi hile nin paylaşımı yasak olduğunu video'nun ve ss'lerin yasak olmadığını anlatabilir mi ? Ben söylüyorum anlamıyor ;D

Ya şu mod a birisi hile nin paylaşımı yasak olduğunu video'nun ve ss'lerin yasak olmadığını anlatabilir mi ? Ben söylüyorum anlamıyor ;D

Konu yeterince gösterimde kaldı.Konu bir süre sonra gerekli kişiler tarafından edit'lenir ayrıca konu kilitlenir.#

Bilmiyorsun etmiyorsun konuşma. Tamam..:wink:

Ne yani ? 400 kişi baktı diye kilitlenmesimi lazım ? İsteyen istediği kadar bakar 12313213 kişi baksada arkadaş öyle bir hakkınız yok. Belki yanlış yerdedir taşıyabilirsin ama 400 kişi baktı diye kiltleyemezsin. Diğerindede haksız yere kitledin.

Ben deneme moderatorum.Ben kitlemedim kitliyemem.Boş yere post atma bakan baktı.Gerekli kişiler birazdan konuyu kilitlerler..

Ya git arkadaş :D Mesaj atıyoruz cevap vermeye yüzünüz yok postta yazınca postcu oluyorz ki post benim işime yaramaz olsaydı herkezle uğraşmam gider herkeze gl atardım. Neyse ne yaparsanız yapın banane ya :D

kmse eX` i çekemiyr bu yzden hiLe vb. arıyrLar.

lamerin en son oğlu lyka ve flowley sız kımsınız kı balyoz la sidik yarıştırıorsunz lyka en kısa ornek kac tane movıen var kac kere ızlenmıs kac tane tk var bazı maclarda hıle acmana ragmen aynı sey sanada gecerlı flowley gidin balyoza bakın kac tane tk sı var kac kere ızlenmıs nooooob lar sizi adam ilk önce gidin haddinizi bilin pamukda yenı turedı kım oldugun bılmıorum hılede olablr ama siz bes karıslık boyunuzla usatalarınıza kafa tutmayın lyka bakın temız gel benı gecemessın dıı allahım yarbbım sen benı affet biri benı dürtsün ne iso la ne kaan la ne aykutla sk baktım en ıı cs oyuncusu oylaması var zerr ne ısın avr lan orda he ? 2-3 aylık gh almıs adamın zrr kım olm? duck atmayı ogrenememıs adam daha sizin gıbı veledler oldugunu surece bu cs nıın bokunu çıkarırsınınz dvm edn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri