eX * JuqaDores `. `` PPAMUKK [ YYumoŞŞ] & ~iRo[O]n XZONE REACTOR SS YUMOŞA qL !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar exjuqadores ayık olsn ayko clanı geri kurdugusa bi sebebi war dır

Lan yumoş ortam müsait değiL bi ara hatırlatta sana müsait bi yerde söveyim.. qL furkan (:

qL HEFE :D zaten dağılan bir clan tekrar kurulduğunda pek hayır yoktur :D

Bunu bılıos baska bı sey sole :D

gencler Ex juqadoresss bu boru değil ezerz her gün bi gh moviemiz çıkar ve böyLe ezikLerde msnden cfg ister kanka gardas der ezilince böyLe movie yaparlar . movienin altınada küfür ederek kendilerini tatmin ederler :) BİZİm için SOrun değİl ben çağa cocuklara bu Eziklere El vermedim 2 defa 10 a 0 ezildiler diye clanımı kötülemeye calısıyorlar . bot ordusu :(

güldürme :) işte clanında görüyoruz adamları 2 kişide hile bulduk neyin tribindesin hala :D

Hiç kimse birbirinin çekemiyor artık hep aynı şeyler

karalaman olum adamları uıehuehu :D

bulanlarn ellrne saqlk .

Adamlar ex jugadors BALYOZ PAMUK YUMOSS İRONN alayına gll

balyoza sorun aglmak nasl birsey oo ii bilir zamannda cok agladı

Ben Temiz Oldugum Halde Eger Ghostum cıkarsa Kım cıkarırsa Bir daha Cs aLeminde barındırmam ama Yemın ederim ki ghost kullanmadım he tek bişy kullandım ama inexferis ama 2 sene onceydi hepsi !

aykuta lafım yokk olanlar bellı zatennn kısa ve oz.

la yazık oldu clan tekrar kuran kısı yazık oldu xd artık bozmazlarsa yuzsuzlerdır xd bu arada *** gogo bunu bılıozdıon knk aynen ole bide su obeisancenın pc de yakalasalar ıyı olcak da XD duvar ızlesın o bot obeısance xd

Ben Temiz Oldugum Halde Eger Ghostum cıkarsa Kım cıkarırsa Bir daha Cs aLeminde barındırmam ama Yemın ederim ki ghost kullanmadım he tek bişy kullandım ama inexferis ama 2 sene onceydi hepsi !

Seninde ss var rahat olsana :) Aykut allah aşkına 5 vs 5 atıoruz 2 adamda ghost var diğerlerine giremedik sen dahil 3 :) bırakda yenilelim 10-0 sizin gibi krallara nası karşı koyucaz.

qL yazık la boyle beblerde cs oynuyorya ne dıyım artık

gencler Ex juqadoresss bu boru değil ezerz her gün bi gh moviemiz çıkar ve böyLe ezikLerde msnden cfg ister kanka gardas der ezilince böyLe movie yaparlar . movienin altınada küfür ederek kendilerini tatmin ederler :) BİZİm için SOrun değİl ben çağa cocuklara bu Eziklere El vermedim 2 defa 10 a 0 ezildiler diye clanımı kötülemeye calısıyorlar . bot ordusu :(

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri