eX JuqaDores cLanı reziLLik 12-1 at bi qeLE :D

Helal Gelin Anlınızdan Öpeyim :D

Sevişmek İsteyen Acık Adres versin :D qweqweqwe

Zeytinburnu geL xD

aynen la duzenleyek :D

Bune laaaa :D Adamlara bak bilerek yapmışlar diyo :D Komedi ya :D Düzenlek la bi turnuva. :D

1i lk once 3 kısı faKe .
2. Adamlar Daha onundekılerı vuramıyor
Yanı anLıcagınız fake Teamdık Bu kadar ***unuz kalkmasın ısTersenız tekrar mac aTarıs Np .

1i lk once 3 kısı faKe .
2. Adamlar Daha onundekılerı vuramıyor
Yanı anLıcagınız fake Teamdık Bu kadar ***unuz kalkmasın ısTersenız tekrar mac aTarıs Np .

Bi kerede reaL oLsun ya sdfghjkjhgfds

Ne zamn yensek yok fakeydi yok real yoktu yok şu yok bu oka tamm siz kinksinz

Bi kerede reaL oLsun ya sdfghjkjhgfds

Ne zamn yensek yok fakeydi yok real yoktu yok şu yok bu oka tamm siz kinksinz

KNK MSNDENDE bana diyo yok fakedi o zaman balyoz[ayko] fake miydi ? 1 kişiyi daha tanıyorum o fake değildi.Sen fake değildin.Trojen fake değildi. Fake olsa olsa 1 kişidir fake diye ağlama şimdi burda :S wasneuda fake değildi. :) ee Fake yokmuş la hep fake derler ztn :D

ben nightbird yani deniz diğer nick (Liqhtnjng) arkadaşın hesap .

beyler kimse fake değildi eX * JuqaDores `. -GutscLoew` sende vardın maçta hatta ilk el öldürdükten sonra retry çekip tekrar giriyordun çok iyi hatırlıyorum -4Rmy``ZONE dağıldı onun yerine daha sade daha güzel ve sağlam bir clan kurduk eski düşmanlarımız hala düşmanımız değillerdir herşeye sıfırdan başladık bu ilk maçımızdı bizim takımda fake yoktu karşı team dede yoktu çünkü 5 kişi hazır sw de var maç atacak team diye swde anırıyorlardı . ve çok iyi koyduk isterlerse tekrar maç atarız problem yok takım arkadaşlarımı gl .

2 günlük clanların sonu hep bu oluyor

Deniz doğru söylüyor.

tartışmaya devam ederseniz konuyu kitlemek zorunda kalacam...

Paralı kinikler+Cfgmaster+Bot=eX JuqaDores Olay bundan ibaret :D

şaka gibiler.

Geri