eX JuqaDores cLanı reziLLik 12-1 at bi qeLE :D

tbrikLer serconey :D

TebrikLer... Sercan akmışın knk xD

kerim in de tk sı var bu maçta ona da qL :D

karsı teamın fake oldugu cok belli . 5 tane ezme ex tagı almıs 11 e 1 yapmıslar ss allmıslar bide ss alırken heyecanlı heyacanlı ss al ss al dememısmı ezikler tam bellı etmısler yanı . tanıtım movıelerınde gordk sızınle dalga gecerler

fake diyo O zaman severler neden ana bacı küfür ediyo Lamer sende onlardan birisin anlaşılan yoL al bakim Paralı kingler sizi

qL BaşarıLar Size. İyi oLmuş .)

1. devrede junior yok 2. ss de war . + 2. devre 4 kişi war . yani gercektende bılerek cekılmıs bısey . bende 10 tane arkmı vente toplarım your life tag ı aldırırm 12 e 0 ss alırım altınada rezillik yazarm ameleler :D

1. devrede junior yok 2. ss de war . + 2. devre 4 kişi war . yani gercektende bılerek cekılmıs bısey . bende 10 tane arkmı vente toplarım your life tag ı aldırırm 12 e 0 ss alırım altınada rezillik yazarm ameleler :D

hmm 0k Maçı kaybetceklerini anlayınca adamlar çıktı ayrıyetten ss bakmasını bilmediğin çok belli say kapatmışlardı bizde dalga geçmek için adımızı cpt yaptık bunu anlayamıosan ne diyim sana ayrı yetten madem fake team adamları gelip niye burya yorum atıo fazla konusma ok qL ver geç

~ k4Jm3r.` 4`Away.= ~ [J]un!0`r* <3

anLıon mu ?

qL size beyler :)

yapılan sonucta bir mac yenmek var yenilmek var bu kadar abartmayın herkez bi ara parlar bi ara söner cs'nin dogasında var hep kazanmak diye birşey olamaz gL herkeze atısmayın bu kadar :]

Etraf king dolus ya Turnuva düzenliyek :D

yapılan sonucta bir mac yenmek var yenilmek var bu kadar abartmayın herkez bi ara parlar bi ara söner cs'nin dogasında var hep kazanmak diye birşey olamaz gL herkeze atısmayın bu kadar :]

Sende hakLısın ama Maçta ana bacı laf yapan bot diyenler olduğu için konuyu açtım Son zamnLarda Kink oLdular daha Düne kadar biLen yoktu bunları

qL için saoL :cool:

ben konuşcam bu ne düzenleyek bi turnuva

Geri