eX JuqaDores Clan Ws [Fs'g] Clan Sonuç Ortada ..

sizin gh olduguzu pub bebelerı bıle bılıor yol al kartof ana acı gırecem sımdı sana yuz bın movıe cıktı bkle verecem

Koca Karı gibi Laf Yapacagına Delikanlı Gibi işini yap!
Sizler Kutu Kutu Pense Oynarken Bizler Sıra Sıra Tk yapıyoduk....:D:D:D JD | CLanına SaygıLaR...

1 2 3 4 5 6 V a l v e :D :D

3 günlük ? Lan olum değil sen , o balyoz abin yokken buralarda ben vardım sen kimsinde bana 3 günlük diyebiliyorsun ? Saygın olsun büyüklerine biraz 14 yaşındaki genç.Alıntı:

:D:D:D Balyoz Abim deil 1 :) sen ADam deılsn zaten o 2 :) Yaşm 18 :) Biz sizin gibi yaşımızı büyük göstermeyiz 3 :) 4:) 6 Senedr cs 1.5 Online oynuorm :) Senın gittigin yollarda bnm ayak izim var kocm :D Senın bildiklerini biz cokdan unuttuk ayk ol qwewq :D

:D:D:D Balyoz Abim deil 1 :) sen ADam deılsn zaten o 2 :) Yaşm 18 :) Biz sizin gibi yaşımızı büyük göstermeyiz 3 :) 4:) 6 Senedr cs 1.5 Online oynuorm :) Senın gittigin yollarda bnm ayak izim var kocm :D Senın bildiklerini biz cokdan unuttuk ayk ol qwewq :D

hatırlıyorum ibo dan cfg yalvarıyodun 1-2 yıl önce :D

Fazla Söze Gerek Yok Adama Böle Çakarız . yok khardesmıs yok qıovıncoymus sız kımsınızla bebeler . yenimi türediniz . ezdiğimiz 2. maç !! Halen Çoçukca Mesajlar yazıyorlar . Eziksiniz kabulleneceksiniz . Balyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

uLan kardeş botu hani sen kingdin 1vs5 yapardın bize . 3 e 11 giderekmi 1 vs 5 yapıyorsun qweqweqwe :FFFFFF :RRRRRRRRRRRRR goppppppppppppp goppppppppppppppppppppppp asökşmdjaşs.jdaşlsdjflsşakdfjsldfkjslakşdfjsdlşfjsşdl fjsdlkf mklfnjsnd ksadşlfk sadf

:D orda ben var mıyım sence ? benim olduğum bi maçta birlikte olmak üzere ;) 2. kez ezmiş beni mi ezdin 4 kişi fake teamla maç atıyo ağluyo. balyozuna vs de ne çaktım ne ağluyo ama :D seni de ezdim geçtim pubdaydın hani vs gittik 12-5 te kaçtın :Dasdf asdfas

:D orda ben var mıyım sence ? benim olduğum bi maçta birlikte olmak üzere ;) 2. kez ezmiş beni mi ezdin 4 kişi fake teamla maç atıyo ağluyo. balyozuna vs de ne çaktım ne ağluyo ama :D seni de ezdim geçtim pubdaydın hani vs gittik 12-5 te kaçtın :Dasdf asdfas
Yaşın Ortlama 12.3

ayakkabı numaran kaç :001_huh:

Yenİ maÇ sÜperdİ ql

yemedı :D:D gh acıp geldıler movıe gelıo

lan mal gh varsa bu maçta niye açmıyım ezme sürüsü sizi :D ezildiniz konuşuyonuz

kral benim küçük kral onlar gele bize :D

qeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

qele başarılar

Geri