eX JuqaDores Clan Ws [Fs'g] Clan Sonuç Ortada ..

bela kes iso kendısı dedı balyoc olmadan atmıo adamlar dıe oke 4 kısı oynadık mac boyunca yıne 2 el aldık qL bize :) sonradan ıso delıkanlı olun dedım ıso baslattdı ısoyu vurdun baslarken resmen kafayı yedın balyoc yok oynamam dıe burda laf yapma qq :(

Ezikler ya balyoz gelmedi diye 5 leri varken yemedi ahahhahaha bu kadar eziklik olmaz cıkın teamden balyoz tek oynasın mallar :D

benımde fps 28 dı nabcan real sölemıcem pıng de senınle aynıydı ahmed senı sevıorum kalbını kırmayım

Balyoç bırak bu fake işleri realim yokmuşmuş bebenin ağzından balyoz dışında tek kelime çıkmıyor balyozun olduğu konu dışında tek bir konuya yorum yapmıyor utanmadan bide gelmiş realim yok diyo. ;D;D;D

clanından adamlar snn nıckınle oynuo kardeş :) bır botluk eseri bu :D

Bunu diyen senmisin ? Balyoz diye g.tünde dolaştığın adam kim biliyormusun ? Benim real arkadaşımın nickini kullanıp kendini üstlere taşıyan biri bu durumda ve senin bu sözünün ardından balyoç ne oluyor sen düşün bakalım ,d

Bunu diyen senmisin ? Balyoz diye g.tünde dolaştığın adam kim biliyormusun ? Benim real arkadaşımın nickini kullanıp kendini üstlere taşıyan biri bu durumda ve senin bu sözünün ardından balyoç ne oluyor sen düşün bakalım ,d

1:Bzm Clanda Kımse Balyozun Kopegı Deıl Balyoz kımkı Onun kopegı olcaz Pesınde Dolancaz 1 kere cfg bıle ısdemıs deılım benı kımseyle karıstırma dostm tmm ! macda hedıgn hslerı unutma + kımın realını kullanms felan benı ılgılendırmez ben bu adamla 1 sndr tklıorm gh olmadıgnı hıle olmadıgnıda cok ıı bılıorm Adam gıbı adam kı ben yanındaym 1 suphe duysam dırek clanı terk ederm bnm yapım bu :! adam bılek kasıo kımse ınanmıo harry daha 3 gunlk oyncsn bıldgm kadarıyla yıllarca oynarsan seninde bılek aım gıbı olur tmm .. adamı gereksız yersz ıftıralar yok hıle yok gh + ben balyozu korumuorm ama emınm temızkı bn onun clanındaym benı bılen bılr tanıyan tanr .. k.gelsn

Balyoç bırak bu fake işleri realim yokmuşmuş bebenin ağzından balyoz dışında tek kelime çıkmıyor balyozun olduğu konu dışında tek bir konuya yorum yapmıyor utanmadan bide gelmiş realim yok diyo. ;D;D;D

kim oldugumu acıklardımda ıstemıorum

eX * J ` Ler bide BizLe Atın Dıyecem Ama olmayacak cunku 4 0 dan Sonra Kactınız..
ama yınede GL kınqLere
sizin gh olduguzu pub bebelerı bıle bılıor yol al kartof ana acı gırecem sımdı sana yuz bın movıe cıktı bkle verecem

1:Bzm Clanda Kımse Balyozun Kopegı Deıl Balyoz kımkı Onun kopegı olcaz Pesınde Dolancaz 1 kere cfg bıle ısdemıs deılım benı kımseyle karıstırma dostm tmm ! macda hedıgn hslerı unutma + kımın realını kullanms felan benı ılgılendırmez ben bu adamla 1 sndr tklıorm gh olmadıgnı hıle olmadıgnıda cok ıı bılıorm Adam gıbı adam kı ben yanındaym 1 suphe duysam dırek clanı terk ederm bnm yapım bu :! adam bılek kasıo kımse ınanmıo harry daha 3 gunlk oyncsn bıldgm kadarıyla yıllarca oynarsan seninde bılek aım gıbı olur tmm .. adamı gereksız yersz ıftıralar yok hıle yok gh + ben balyozu korumuorm ama emınm temızkı bn onun clanındaym benı bılen bılr tanıyan tanr .. k.gelsn

heLaL yardır çağrı :D

-Shinigami > ~ KartoF ~ Kq Maç Movie | SK Gaming
Jack DanieLs | ~ KartoF ~ Kq ` Team Kill Movie | SK Gaming
JD | ~ KartoF ~ Kq ` tK Movie Vol.5 | SK Gaming

SENIN YAPTIGIN HER TK MOVIEDE CROSUNUN FARKINDA HERKES HATTA BIR MOVIENE HIC BI ALLAHIN KULU YORUM ATMAMIS KIMSE TAKMADIGI ICIN SIZI FANFILIFON vs KARTOF bu 2 sının her movıesınde crosları var ve yuzsuzce buraya gelıp mac atmıorsunuz felan dıorsunuz utanmanız yok anlamıorsunuz. size içimden tum akrabalarınıza kaydım sızın 12 yasında cocuk oldugunuzuda bılıorum veledsınız ıstersenız gh movıe degıl adamın kendı cıkardıgı tk movıesındekı aımı crosu paylasabılırım fanfılıfonun !

3 günlük ? Lan olum değil sen , o balyoz abin yokken buralarda ben vardım sen kimsinde bana 3 günlük diyebiliyorsun ? Saygın olsun büyüklerine biraz 14 yaşındaki genç.

kim oldugumu acıklardımda ıstemıorum

Kim olduğunu biliyoruz zaten söylemene gerek yok :D

3 günlük ? Lan olum değil sen , o balyoz abin yokken buralarda ben vardım sen kimsinde bana 3 günlük diyebiliyorsun ? Saygın olsun büyüklerine biraz 14 yaşındaki genç.

Kim olduğunu biliyoruz zaten söylemene gerek yok :D

Sinirlenme berat reyiz,sakin ol kardeşim :D

La gardaş 2 tane ws atıyorlar yıktık diye king oluyorlar sorsan 1 yıl olmamıştır online gireli sinirlendiriyorlar ya resimi vardı 14 en fazla 15 yaşında ama konuşmasına bak.

Boşver kardeşim herkes biliyor kimin ne olduğunu

-Shinigami > ~ KartoF ~ Kq Maç Movie | SK Gaming
Jack DanieLs | ~ KartoF ~ Kq ` Team Kill Movie | SK Gaming
JD | ~ KartoF ~ Kq ` tK Movie Vol.5 | SK Gaming

SENIN YAPTIGIN HER TK MOVIEDE CROSUNUN FARKINDA HERKES HATTA BIR MOVIENE HIC BI ALLAHIN KULU YORUM ATMAMIS KIMSE TAKMADIGI ICIN SIZI FANFILIFON vs KARTOF bu 2 sının her movıesınde crosları var ve yuzsuzce buraya gelıp mac atmıorsunuz felan dıorsunuz utanmanız yok anlamıorsunuz. size içimden tum akrabalarınıza kaydım sızın 12 yasında cocuk oldugunuzuda bılıorum veledsınız ıstersenız gh movıe degıl adamın kendı cıkardıgı tk movıesındekı aımı crosu paylasabılırım fanfılıfonun !

Sen bebesin Biliyon Deme :D Sana Şu sözLe Cevap Werem Bundan Sonra Nb post atma Bak simdi:D:D
itLe köpekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim
seNi aDam eDerdim ama çoktaN köpeğim oLmuşsun, ne luzmu var!
Hadı kocum benım senin gibilerle ugraşacak vaktim yok qq!!!!!!
Tk yok dıe mılletın tksını koyuyon :D:D:D:D:D:D:D:D

Bu ne dedi şimdi ? Ergenik sancılar yaşıyor sanırım arkadaş.

Geri