ESSG | Guti.HEERRNNANDEEZ-`&. `C WS -rAmc0 xD .qwe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oquzhan7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
guti herhandez botu cs 1.5 deki duyulmus king oyuncuların nicklerıyle fake vs ler atıp siteye koyarakdan kendini king göstermek istiyor . guti herhandez kimla ? ne ara türedin koç :@

guti herhandez botu cs 1.5 deki duyulmus king oyuncuların nicklerıyle fake vs ler atıp siteye koyarakdan kendini king göstermek istiyor . guti herhandez kimla ? ne ara türedin koç :@

Off veled ben sizmiyim la fake ss alıpda koyacam..

:001_cool:

ßaşarılar.

Eline vermiş hala Fake diyolar .. gL kardeşim Başarılar ....

[quote="ede.k[!]nq ']Eline vermiş hala Fake diyolar .. gL kardeşim Başarılar ....[/QUOTE]

Eyvallah kardeşim.

lan ne kadar övdünüz şu ramcoyu yaa 3e 5 gittiği günleri hatırlarm mk kinq mi oldu 2 günde Millet onu yenip de ss koymuyodu la nb ye :D qL Gutinin yenceği zaten gün gibi ortadaymş :D

lan ne kadar övdünüz şu ramcoyu yaa 3e 5 gittiği günleri hatırlarm mk kinq mi oldu 2 günde Millet onu yenip de ss koymuyodu la nb ye :D qL Gutinin yenceği zaten gün gibi ortadaymş :D

Aynen :) Eyvallah

Yorumlarımıza dikkat edelim ..

Editlemem birdaha Kilitlerim ..

Tebrikler Kardeşş...Başarılarının Dev***** Dilerim :)

tabı ynlmez cunku hjleyle yenjlmez anca normal olsa gutı yıkar panpa :D ql yıkmıssın

lan meriç bak asabımı bozma hasan abıyle senı maca aldılar sana salak mal demıyen yoktu maçta allah askına bır kac gun edıtlemeyın bunuda okusun klandan attılar bunu namlu tutmayı bılmezdı forumda agzında sıgarayla foto cekılmıs ulan sıgara ıcıyorum dıye hava atmak ıcın foto cekılmısın eızk burası bır forum ama en çok cs konuşuluyor burda ***un kalkmıs maçlarda herkes senı kovuyor daha fazla konuşma sana git 13 yasındakı bebyı goster spawn dersın bot sıcda bokunla oyna..... oquzhan sanada qL maçlarda basarılar dılerım
ESSG | enriquE * ben :) internetım gıttı bıdahakı yaza gorusuruz kardesım zamanında benıde ezmiştin ama artık 1.6yız :D ... neyse qL meriç gibi post kastı demesınler ...

ql ,, ssler gözükmüyor ama ;)

Geri