ESSG | Guti.HEERRNNANDEEZ-`&. `C WS -rAmc0 xD .qwe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oquzhan7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
norecoil akmıs :D

Tebrikler kardeşim.

Arkadaslar fake nıe dıe sorarsanız adamın msn hacklendı 2 hafta once benı aradı we bana soyledı msn hacklendı dıe herkezle ws atmıs yenılmıs we2sı haLa hackLendı benım realden arkadasım oda yenı duydu msn aldıqında netbılqınde herkezın sunumunda ws atarsınız sonucu qorursunuz basarılar msn hacklendıqınde benım anama bacıma bıle kufur ettı sonra aradım nıe kufur edıyon dedım ben deqılm msn hacklenmıstır yıne dedı sabahda qorustuk ben deqılım dedı Msn hacked kesın yıne Coast yanı Cobaın dır

Arkadaslar fake nıe dıe sorarsanız adamın msn hacklendı 2 hafta once benı aradı we bana soyledı msn hacklendı dıe herkezle ws atmıs yenılmıs Cs.rAmc0@w.cn we d_ramazan_06@hotmail.com 2sı haLa hackLendı benım realden arkadasım oda yenı duydu msn aldıqında netbılqınde herkezın sunumunda ws atarsınız sonucu qorursunuz basarılar msn hacklendıqınde benım anama bacıma bıle kufur ettı sonra aradım nıe kufur edıyon dedım ben deqılm msn hacklenmıstır yıne dedı sabahda qorustuk ben deqılım dedı Msn hacked kesın yıne Coast yanı Cobaın dır

Ben inanmıyorum :) Çünkü ben cart curt u ezdim ama hiçbirini nbye koymam dedi çocukmuyuz filan dedi. + ilk önce real al dedim korkma ss almam dedi + yenince keles. senin gh oldugunu söyledi ama yenilirsem yenilirim yenersem yenerim diye ws attım dedi ben inanmıyorum :)

Konuyu saptırmayın meric sende post kasmaya yer arama

GL

İyi fraglar olsun bakalım :)

tartışmayı uzatmayalım :)

atı0nmu atmıonmu ws??

`~feyK de Olabülü ReaL De olabilu Ama Her neyse Gele (:

emre uuu ozelden mesaj at adama burdan bir daha yazma

Off ağlamayın bide ya :D la o kadar izleyici var siz gerizekalımısınız?

Geri