En Çok Parayı NB Parayı Sen Biriktir,Ödülü Kazan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17 Kişi olundu.Arkadaşlar paralar tüm yarışmacılarımızın saat 23.00'da sıfırlanacaktır.

Yarışmaya Katılım Sonlanmıştır,23.00'da Tüm Yarışmacıların Paraları Sıfırlanacaktır.
Not: Konu açarken bir diğer konunun benzeri olmasın,aksi takdir de o konunuz silinecektir.Herkese başarılar.

sabırsızlanıyorummmmm :D başarılar diliyorum hadi herkese :D

Yarışma Başlamıştır,Yarışmacılarımızın Paraları Sıfırlanmıştır.Herkese Başarılar.

İlk tl'm burdan gelsin.. Herkese başarılar diliyorum tekrardan.. :) Güzel yarışma olucak. Hocam forumda konu,mesaj sayısını kaydettım ay sonunda karsılaştırırız :D

herkese başarılar.

herkeze başarılar.

Direk videolu konu açınca NB Para kazanamassınız.Asgari Mesaj Karakteri : 12 ' dir.Mesaj yazarken de buna dikkat ediniz.
Arkadaşlar 1.cinin ödülü gayet güzel ve pahalı bir ürün.
2.kazanıcak kişinin ise biraz daha hediyesini iyileştirmek için 2.kişiye + olarak
Mini MP3 Player Hediye verilecektir.

Ürünlerine KARGOLARI TARAFIMIZA AİTTİR.YURTİÇİ KARGOYLA YOLLANACAKTIR.

Sonunda başladı herkese başarılar dilerim :)

bende varım son güne yetiştim

Başka üyeler o tarafa bildirerek,konuları beğendirmek yasaktır.Tespit edildiği takdir de gereken yapılır.

Mesaj kasmak niyetiyle saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen.Açtığınız konular ve mesajlar inceleniyor.

Mesaj kasmak niyetiyle saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen.Açtığınız konular ve mesajlar inceleniyor.
Aynen bnde bu konuda dicektim laf olsun diye saçma sapan yorumlar görüyorum.Gülücük koyuyorlar konuyla alakasız laflar var :( bunlar ceza alıcakmı yada TL sini etkilicek mi

Aynen bnde bu konuda dicektim laf olsun diye saçma sapan yorumlar görüyorum.Gülücük koyuyorlar konuyla alakasız laflar var :( bunlar ceza alıcakmı yada TL sini etkilicek mi

Bizim kontrolümüzde.Asgari mesaj karakteri var zaten tek gülücük koyunca felan NB para kazanılmaz.

Yarışmaya Katılıyorum.

Katılımlar sonlanmıştır.

Saçma sapan konu açıp gereksiz mesaj kasanlar için detaylı incelemeler yapılıp gereken yapılacaktır.Tek bir yere yoğunlaşıp orada post kasmak uygun değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri