En Çok Parayı NB Parayı Sen Biriktir,Ödülü Kazan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma sapan konu açıp gereksiz mesaj kasanlar için detaylı incelemeler yapılıp gereken yapılacaktır.Tek bir yere yoğunlaşıp orada post kasmak uygun değildir.

Abi özellikle bu ; yemek tariifi ve şiir konularına açıyorlar.

Abi özellikle bu ; yemek tariifi ve şiir konularına açıyorlar.
kardeşim normalde yemek tarifi bölümü benm güncel tutmaya çalışıyorum orayı şiir ve aşk şiirleride paylaşıyorum ama o konu üzerinde sabit kalmıyorum son açılan konulara mustafa kardeşimde bakabilir her konuda yeterli paylaşımı yaptığımı düşünüyorum eğer bu konuda herhangi bir yanlışım varsa yada bu alanlara çok fazla yoğunlaştıgım dusunuluyorsa bana özelden mustafa kardesım msj atarsa o bölümde paylaşım yapmam

NOT:İLK PAYLAŞIMLARIMDA HİÇ ŞİİR BÖLÜMÜNDE PAYLAŞIM YAPMIYORDUM FARK BİLE YEMİŞTİM AMA SERİ PAYLAŞIM YAPILACAK YERLERE FAZLA YOĞUNLUK OLDUĞUNDAN BENDE FAZLA PAYLAŞIM YAPTIM MUSTAFA KARDESIM SNDEN DE BU KONU HAKKINDA MESAJINI BEKLIYORUM.İYİ FORUMLAR...

Saçma sapan konu açıp gereksiz mesaj kasanlar için detaylı incelemeler yapılıp gereken yapılacaktır.Tek bir yere yoğunlaşıp orada post kasmak uygun değildir.
uyarılarınıza rağmen bu durum devam ediyor.Benm açımdan sorun yok diğer yarışmacı kardşlerimin hakları yeniyor ve bunu yaparkende foruma birşeyler kazandırmaya çalışıyoruz amaç bu zaten tek bir yere yoğunluk devam ediyor bence seri paylaşım kasılan (şiir yemek rüya tabirleri) gibi bölümleri yarışma süresince paylasım yapma yasagı ve post kasma yasagı olsun hiç yokken sadece açılan konularla foruma birşeyler kazandırabileceğimizi düşünüyorum benm dusuncem bu ve en kısa sürede toplantı olursa çok çok daha iyi olucak haddimi aştıysam özür dilerim.

Artık Son 1 Hafta Kaldı.Bakalım kimler ödül kazanacaklar.

uyarılarınıza rağmen bu durum devam ediyor.Benm açımdan sorun yok diğer yarışmacı kardşlerimin hakları yeniyor ve bunu yaparkende foruma birşeyler kazandırmaya çalışıyoruz amaç bu zaten tek bir yere yoğunluk devam ediyor bence seri paylaşım kasılan (şiir yemek rüya tabirleri) gibi bölümleri yarışma süresince paylasım yapma yasagı ve post kasma yasagı olsun hiç yokken sadece açılan konularla foruma birşeyler kazandırabileceğimizi düşünüyorum benm dusuncem bu ve en kısa sürede toplantı olursa çok çok daha iyi olucak haddimi aştıysam özür dilerim.

bunların arasında sende varsın !

Tartışma yapılmasın ve bu konuya mesaj yazmayın.

Yarın Son Gün Bakalım Kimler Ödüller kazanacaklar.Ayrıca Bu konuya yorum yapılmasın.

Son 12 Dakika Artık...

Son Durum : 1.Deat
2.Kukla
3.Fireman

Son 8 Dakika artık.Ardına ilk 3 belirlenecek.Şimdiden tebrikler.

Tüm Yarışmacı Arkadaşları Tebrik Ederiz.
Öncelikle İlk 3 şu şekilde oldu.

1. DeathGate 10.061 NB Para

2.FİREMAN 6.950 NB Para

3.Kukla 6.896 NB Para

Ödül kazananların ödülleri En geç CUMARTESİ Olmak üzere kargolanacaktır.Lütfen bana ev adreslerinizi iletmeniz yeterlidir.

Herkezi tebrik ederim.

herkeze tebrikler.

Kazanan arkadaşları tebrik eder , paylaşımlarının devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri