0
EXE RANK
rejuav
Fexe Kullanıcısı
1 haftalık ghost aldıgını söylemişti tazmanya,hala nasıl bu forumda dolaşabiliyor anlamıyorum
neyse başarılar
hile:acizliktir: ))
Aynen buna katılıyorum hile acizliktir bi kere hata yaptı bıraktıgını soyledı kı suan anlayabılırsınızde bunu ve ayrıyetten hile olanlar forumdan banlanıcak diye bi kural oldugunu sanmıyorum..
He gold sana gelincede bi kaç şey daha söylemek istiyorum..
Hani böyle socl, socl olmayan server falan muhabbetlerine girmişsin ya kardeşim.
1-2 yıl önce bizde cs0yuncu kasıyoduk bizde böyle boş şeylere seviniyoduk aynı sizin gibi ama önemli olan cs0yuncuda başarı sağlamak değil, eski olan çoğu kişi tarafından tanınıyorum bu bana ne kazandırır ? hiç bişey cs0yuncudan pek bişey olcağını düşünme.. Ancak cs0yuncuda socl da iyi takımlarla maç atan bi takım varsa, o takımda bulun ki en azından gençkafe sen0yna takımları seni farkedebilsin, sizin bu söyledikleriniz açıkcası bana komik geliyor nicklerinizde klavyedki bütün harflerden olması vs vs.. Şimdi anlatabilmişimdir umarım bizim yaptığımız muhabbet hep sizin üzerinizden dikkat edersen konuşma tarzlarınız nickiniz, belkide kendimizi tatmin etmemizin sebebi sizlerin gülünç halde olması olabilirmi ? hı bunu herkes üstüne alınmasın mesajım yerine gitmiştir umarım.. 1-2 yıl sonra sende bizim durumuzda olunca sende kendine gülüceksin emin olabilirsin, ben 1-2 yıl önceki halime çok gülüyorum açıkcası