[dp's] vs Hard Gamer`s [TURNUVA MACI ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 haftalık ghost aldıgını söylemişti tazmanya,hala nasıl bu forumda dolaşabiliyor anlamıyorum

neyse başarılar

hile:acizliktir: ))

Aynen buna katılıyorum hile acizliktir bi kere hata yaptı bıraktıgını soyledı kı suan anlayabılırsınızde bunu ve ayrıyetten hile olanlar forumdan banlanıcak diye bi kural oldugunu sanmıyorum..

He gold sana gelincede bi kaç şey daha söylemek istiyorum..

Hani böyle socl, socl olmayan server falan muhabbetlerine girmişsin ya kardeşim.

1-2 yıl önce bizde cs0yuncu kasıyoduk bizde böyle boş şeylere seviniyoduk aynı sizin gibi ama önemli olan cs0yuncuda başarı sağlamak değil, eski olan çoğu kişi tarafından tanınıyorum bu bana ne kazandırır ? hiç bişey cs0yuncudan pek bişey olcağını düşünme.. Ancak cs0yuncuda socl da iyi takımlarla maç atan bi takım varsa, o takımda bulun ki en azından gençkafe sen0yna takımları seni farkedebilsin, sizin bu söyledikleriniz açıkcası bana komik geliyor nicklerinizde klavyedki bütün harflerden olması vs vs.. Şimdi anlatabilmişimdir umarım bizim yaptığımız muhabbet hep sizin üzerinizden dikkat edersen konuşma tarzlarınız nickiniz, belkide kendimizi tatmin etmemizin sebebi sizlerin gülünç halde olması olabilirmi ? hı bunu herkes üstüne alınmasın mesajım yerine gitmiştir umarım.. 1-2 yıl sonra sende bizim durumuzda olunca sende kendine gülüceksin emin olabilirsin, ben 1-2 yıl önceki halime çok gülüyorum açıkcası :)

Aynen buna katılıyorum hile acizliktir bi kere hata yaptı bıraktıgını soyledı kı suan anlayabılırsınızde bunu ve ayrıyetten hile olanlar forumdan banlanıcak diye bi kural oldugunu sanmıyorum..

He gold sana gelincede bi kaç şey daha söylemek istiyorum..

Hani böyle socl, socl olmayan server falan muhabbetlerine girmişsin ya kardeşim.

1-2 yıl önce bizde cs0yuncu kasıyoduk bizde böyle boş şeylere seviniyoduk aynı sizin gibi ama önemli olan cs0yuncuda başarı sağlamak değil, eski olan çoğu kişi tarafından tanınıyorum bu bana ne kazandırır ? hiç bişey cs0yuncudan pek bişey olcağını düşünme.. Ancak cs0yuncuda socl da iyi takımlarla maç atan bi takım varsa, o takımda bulun ki en azından gençkafe sen0yna takımları seni farkedebilsin, sizin bu söyledikleriniz açıkcası bana komik geliyor nicklerinizde klavyedki bütün harflerden olması vs vs.. Şimdi anlatabilmişimdir umarım bizim yaptığımız muhabbet hep sizin üzerinizden dikkat edersen konuşma tarzlarınız nickiniz, belkide kendimizi tatmin etmemizin sebebi sizlerin gülünç halde olması olabilirmi ? hı bunu herkes üstüne alınmasın mesajım yerine gitmiştir umarım.. 1-2 yıl sonra sende bizim durumuzda olunca sende kendine gülüceksin emin olabilirsin, ben 1-2 yıl önceki halime çok gülüyorum açıkcası :)
ALıntı ile cevaplıyorum .
.(NOKTA)

xD ben socl da kasıyorum tanırlar beni sor istediğine :) az oynamayı öğrenin.
toplarım buraya 2o 3o kişi dellendirmeyin beni 3 tane bebe !

xD ben socl da kasıyorum tanırlar beni sor istediğine :) az oynamayı öğrenin.
toplarım buraya 2o 3o kişi dellendirmeyin beni 3 tane bebe !

işte bak bu hareketlerin seni gülünç duruma sokuyor, neyse sen tanınmaya devam et kardeşim umarım ileride seni iyi yerlerde görüp gururlanırız.. Cidden ne netbilginin ne eski cs0yuncunun tadı kalmamış..

senoyna çok mu kral ? 3-5 kill atıyon direk ban neden acaba yeni başlayanların mekanı sizler gibi.

senoyna çok mu kral ? 3-5 kill atıyon direk ban neden acaba yeni başlayanların mekanı sizler gibi.

Kardeşim sen daha ok tuşlarından assault oynarken, elini mouse ve klavyeden çekip g tuşunu ararken biz cs0yuncu kasıyoduk, yeterincede kastık şimdi sen istediğin yeri kötüleyebilirsin ilerde farkedersin neyse istediğini yap, ben cs0yuncuyu bıraktım ama cs0yuncudan olan arkadaşlarımın coguda benle beraber sen0yna geçti acaba neden ? çünkü cs0yuncuda bişey olamazsın sadece eğlence ortam için.. Benim cs0yuncuda 200 arkadaşım olduysa suan 20 siyle muhabbet edıyorum, bazıları halen cs0yuncu kasıyor ama ellerine geçen bişey yok. Sen cs1.so gir ordan 3-5 hs atarsan banlanmazsın emin olabilirsin cs20 so girersen banlarlar tabiki. Tamam mı tatlım kendini yorma bu konular için, daha yolun başındasın bundan emin olabilirsin.

aga biz hiçbi sunucuya alınmıyoruz fake girmek zorunda kalıyoruz. gördükleri an banlıyolar ;) hala ******** diyo.

bebeLer Life`s ;] isiniz yokmu sizin ? :D

benim bildigim tazmanya itiraf etmemişti sadece 1 kişiye söyledi ondan cıktıktan sonra kabul etti yanlısmıyım ?

daha geçen so1 den sxe yedim açılmamıştır belki !

aga biz hiçbi sunucuya alınmıyoruz fake girmek zorunda kalıyoruz. gördükleri an banlıyolar ;) hala ******** diyo.

Anlamadın neyse güzel kardeşim devam et sen istediğin yerde oyna ben sadece sana bi tavsiyede bulunmak istedim çünkü biz o yollardan baya bi tecrübeyle geçtik..

Hard Gamer`s mi :D :D Yenilmeye mahkumlar .# ~

Neyse qL.~

ne tecrübesi ali size goyar daa :D ben bile koyarım sana rejuav oynamayı mı biliyonuz siz !

gameover ve rejuav daha bezleriniz altınızda ne konuşuyonuz.

ne tecrübesi ali size goyar daa :D ben bile koyarım sana rejuav oynamayı mı biliyonuz siz !

Aynen kardeşim ben pasifim takılın siz ya:) Cidden öğrenceğiniz çok şey var, ben burda kendimi yüceltmiyorum, belliki yaşlarınız baya küçük yazmalarınızdan belli, en azından biraz olgun gibi davranmayı deneyin, benim bulunduğum ortamla sizinkiler ne yazıkki çok farklı, biz çok aliler mehmetler görmüştük evvelki zamanlarda ;)

rejuav ve gameover yeni çocuk .#

Konu Lock oLcak Beyler Tartisma Kesin Lutfen //

lan daha dünkü bklar gelmiş hava yapıyonuz alime siz aliyi duymadıysanız sizin ayıbınız. ya da bu forumda yeni olması. qq size.

tiplere bak yaaa harun bırak kanka, bizde cs0yuncu kasıoduk eskiden dediğin gibi dediğim laflar aklıma gelioda gülüp gecıorum ayrıca sxe ban yıyormussun gırme kardesm bız gıbı eziklerin yerine girme tamm biz eziğiz girme git socl kas git pub kas farketmez bulaşma uğrasma kendini büyük sanma ayrıca bu forumda hava atsan nolcak ? Cs0yuncuda adımız duyulduda noldu para ödlümü werdiler şu oyunu allah için zefk için oynayın sanki ölüm kalım savası gibi oynuyorsunuz itiraf etti dimi ? Aramızdan bazı kişiler 3d alsa bile itiraf edemiyor insanlık yok işte ne konusuyorsunuz kardesim siz takılın siz kendı kafanızca kımseye atar yapmayın atar yapıyorsunuz dın kıtap kufur . yazık yanı başka bişey demıyorum senoynada 20-30 kısı tanıyormus kardes sankı madalyamı takılıyor senoynada kaç tane tanıdıgım adam var. :s sımdı hava atılcak bıseymı bu felan? şu oyunu insan gibi oynayalım arkadaşlar neyse iyi geceler bunları saten boşuna yazıyorum kımse takmıcak
tazmanya 3d aldı eevet doğru sonunda AMA İTİRAF ETTİ

TİPLERE BAK ALLAHM COCUKMUS SIZ YOKKEN BIZ VARDIK LAFINI SEVMİYORUM AMA HARBIDEN SİZ YOKKEN BİZ WARDIK .:S HARUN BURAK BOSWERİN KANKA,AKLI SIRA FORUMDA İSİM DUYURMAYA CALISIYORLAR

Geri