[dp's] vs E.Suivre

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DpsTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahaha cfq ıstemısm senden cfq ıstedıysem allah belamı wersın ):) hadi bak yorum atma yüssüz hala yüzü yok konussmya qelıor konusuor

ben yoktum macta ondan aldınız macı ben olsam alamzdınız dıor sankı spawn qk :D puhaha asdad :D
Sor Ozcana :D Mal Bızımle maca qeldı adam dusuruyom her qıttm elde dusuruyorm :D bunlar qırıyıor mal oluyorlar karsı team sızın qıbı yanı :D o yuzden dedım husyeıne mac atak bekolara qıdıcez dedı sonra hlsw dan bktm sw da mac war :/

Sor Ozcana :D Mal Bızımle maca qeldı adam dusuruyom her qıttm elde dusuruyorm :D bunlar qırıyıor mal oluyorlar karsı team sızın qıbı yanı :D o yuzden dedım husyeıne mac atak bekolara qıdıcez dedı sonra hlsw dan bktm sw da mac war :/

oquz bana bulaşma qit bekoya hüseyine bulaş kendı hlaımde takılan bı playeırm bana bulaşma . ok.

bi daha duymiyim öyle cfq istiomus felan 1 kere söylesene senden cfq ıstedmmı ?
benle qerekirse muhattab olma .. durduk yere olsa bile kalbini kırarım..

oquz bana bulaşma qit bekoya hüseyine bulaş kendı hlaımde takılan bı playeırm bana bulaşma . ok.

bi daha duymiyim öyle cfq istiomus felan 1 kere söylesene senden cfq ıstedmmı ?
benle qerekirse muhattab olma .. durduk yere olsa bile kalbini kırarım..
:D bana bulasan sensın ayrıca duysan nolur duymasan gercekler ok bye :D bıdahkı kacmazsanız mactan qorusuruz :D

:D bana bulasan sensın ayrıca duysan nolur duymasan gercekler ok bye :D bıdahkı kacmazsanız mactan qorusuruz :D

bak bızı yenmıssınız real yok dedık bız sızı yendık ben yokum dedın daha ne uzatıosun kacma felan ^^ ;)

Bayramdan dolayı İnaktıfız beLki anlarsın ;) bebelere balon şeklinde nadir ghos7 satıcak dedesınden babasından pra alan nadire aq bebeleri. Büyük İhtimaL inaktif oLcaz..

rovans kolay sız yensenızde helal bız yensekte helaL...

Hem YeniLen hemde Gülen Bir Playeri Aklım almıy0r Bide Kjnqim Diye Geçinior

qL Hüseyin Ve Saz Arkadaşlarına [:

kımsın sen ne kıme konusuosun ? oyle akıLLı oL.

Kmie Dedin ? Fred0re ?

Geri