[dp's] vs E.Suivre

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DpsTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bırak sewınsınler ya amaaaaan tbrkler sıze

aasdasdasd neye gülüyoruz :D

arkadaş qülünce yüssüzlüğü ortaya cıkıorda ondan :D anca qüler uzaktan :D

Tebrikler .)

olum bana soyle klavye reisligi yapma :D vs qel dıyom engellıyon yemıyor bellı yenılcegınıde bılıyorsun sımdı otur agla selpak benden hedıye takımca aglamk ıstersenız 2 rulo bedava

ya Oguz sen bu mall bebelerle aynı tasta niye görüyonki olm allahın bebelerı küfür etmek te ıstemıyom sırf yalçının hatrıvar. oguz bunlara yorum bile atmana deqmez 1 kere saqdan soldan adamlarla maça gırıyoz mallar ss alıyo o kadar ezikki :D hadı turnuva olur real teamlarla maç atarsın ss alırsın ama bu :D bebeler sankiş ilk maçlını yenmişler gibi :D neyse salla :D
tebrikler kardeşim sevinin biraz !

la o degıl bıse dedıgım yok zaten soyle tıp tıp haraketler yapan cıns hıc sevmedıgım sey 11-1 ne cabuk unuttu mk

valla istediğin gibi düşün oğuz yanlış anlamada s*kimde değil ha onu demişsin ha bunu ben sözümünde arkasındayım lafım yok ;)

valla istediğin gibi düşün oğuz yanlış anlamada s*kimde değil ha onu demişsin ha bunu ben sözümünde arkasındayım lafım yok ;)
ok ona gore lafını secersen sevınırım tazmanya senoyna kasıyorlar yenılıyor dıyor sen ustune zaten kendını herkez senoynacı sanıyor dıyorsun lafın bızeyse karsılıgı qelır hemde agır bıcımde ok qrs

tebrikler hepinize teker teker başarılar

Lafımı üstüne alınıyosan senındır oğuz neyse uzatma daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.

Lafımı üstüne alınıyosan senındır oğuz neyse uzatma daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.

Tartışma Yaratmaya Devam Ederseniz Uzaklaştırılıcaksınız...! Son Uyarım

Okz sana tek lafım hadı qıt Sabutaya parayla movie yaptırr moviede movie olsa 1tanede yalakası war muratımmıs küfür sizin qibi acızlerin işi.

esat bot oglan daha dune kadar cfg dılenıyodun benden kankı qel kankı cfg at cfgm yok ya pf socl cfg at :D sımdı qelmıs krallık taslıyor cfg atmayınca boyle karı qıbı trıp atıyorsun :D
Bot Oglan Param Cok :D Movıe Yaptırıyorm ayrıca onlar belese yapıldı malın oglu :D
sen acızsın maclarda bıse yaptıgın yok sankı tek basına oynamıs gıbı krallık taslıyor

R E G U E S T E D - T R ;)

Okz sana tek lafım hadı qıt Sabutaya parayla movie yaptırr moviede movie olsa 1tanede yalakası war muratımmıs küfür sizin qibi acızlerin işi.
He bu arada bu sevıyesız arkadasımız mubarek bayram gununde msnden sovuyor ve serefsız oldunu bellı edıyor
ama ben sadece guluyorum cunku cocukluna verıyom olgun ınsan su mubarek gunde sovmez :)

esat bot oglan daha dune kadar cfg dılenıyodun benden kankı qel kankı cfg at cfgm yok ya pf socl cfg at :D sımdı qelmıs krallık taslıyor cfg atmayınca boyle karı qıbı trıp atıyorsun :D
Bot Oglan Param Cok :D Movıe Yaptırıyorm ayrıca onlar belese yapıldı malın oglu :D
sen acızsın maclarda bıse yaptıgın yok sankı tek basına oynamıs gıbı krallık taslıyor

R E G U E S T E D - T R ;)

ahaha cfq ıstemısm senden cfq ıstedıysem allah belamı wersın ):) hadi bak yorum atma yüssüz hala yüzü yok konussmya qelıor konusuor

ben yoktum macta ondan aldınız macı ben olsam alamzdınız dıor sankı spawn qk :D puhaha asdad :D

Geri