Azuahhaha![]()
olum bana soyle klavye reisligi yapmaarkadaş qülünce yüssüzlüğü ortaya cıkıorda ondananca qüler uzaktan
![]()
arkadaş qülünce yüssüzlüğü ortaya cıkıorda ondananca qüler uzaktan
![]()
ok ona gore lafını secersen sevınırım tazmanya senoyna kasıyorlar yenılıyor dıyor sen ustune zaten kendını herkez senoynacı sanıyor dıyorsun lafın bızeyse karsılıgı qelır hemde agır bıcımde ok qrsvalla istediğin gibi düşün oğuz yanlış anlamada s*kimde değil ha onu demişsin ha bunu ben sözümünde arkasındayım lafım yok![]()
Lafımı üstüne alınıyosan senındır oğuz neyse uzatma daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.
Tartışma Yaratmaya Devam Ederseniz Uzaklaştırılıcaksınız...! Son Uyarım
He bu arada bu sevıyesız arkadasımız mubarek bayram gununde msnden sovuyor ve serefsız oldunu bellı edıyorOkz sana tek lafım hadı qıt Sabutaya parayla movie yaptırr moviede movie olsa 1tanede yalakası war muratımmıs küfür sizin qibi acızlerin işi.
esat bot oglan daha dune kadar cfg dılenıyodun benden kankı qel kankı cfg at cfgm yok ya pf socl cfg atsımdı qelmıs krallık taslıyor cfg atmayınca boyle karı qıbı trıp atıyorsun
Bot Oglan Param CokMovıe Yaptırıyorm ayrıca onlar belese yapıldı malın oglu
sen acızsın maclarda bıse yaptıgın yok sankı tek basına oynamıs gıbı krallık taslıyor
R E G U E S T E D - T R