[dp's] vs E.Suivre

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DpsTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

DpsTeam

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
DpsTeam
dpsvsesuivre.png

dedust20002ny.png

Tebrikler Başarılar

Teşekkürler.Burdada Outlav Yani Burak ******** Clanısınız dedi ondan koyayım dedim.Madem kendileri senoyna kasıyolar.Neden sözde ******** olan clana yeniliyolar :)

:) dps team farkı

La günde kaç maç atıyonuz 5o 6o var mı yendiklerinizi koyuyonuz yenildikleriniz nerde xD

yenildğimiz olmuor dedıqın qibi 50-60 macta anca 1-2 tane :D

tebrikler byler esat sallama len :)

kaç kere aynı mca qırdık brak konussan dps team içini dışını bılıon snkı.

başarılar, bu devirde herkes senoynacı sanıyor kendini zaten..

tebrikler size

başarılar, bu devirde herkes senoynacı sanıyor kendini zaten..
lafın bızeyse kendımıze gore kralız sen kendını senoynacı sanıyosan ok dıcek bıseyızmız yok ama mıllete laga luga yapma fazla oke ? mıllet kendısının ne oldunu bılır.

Teşekkürler.Burdada Outlav Yani Burak ******** Clanısınız dedi ondan koyayım dedim.Madem kendileri senoyna kasıyolar.Neden sözde ******** olan clana yeniliyolar :)
ayrıca ben yoktum kapiş ? bıde ben olunca atalım yarın sonuc nasıl olur bılemem :) ha hatırlatırım benım oynadıgım macta 11-1 kaybetıtnız cnm burda fazla laga luga yapmazsan sevınırım

AtaLım Oguzcum Hiç farketmeZzzz....... (:

GüzeL maç gL :)

lafın bızeyse kendımıze gore kralız sen kendını senoynacı sanıyosan ok dıcek bıseyızmız yok ama mıllete laga luga yapma fazla oke ? mıllet kendısının ne oldunu bılır.

ayrıca ben yoktum kapiş ? bıde ben olunca atalım yarın sonuc nasıl olur bılemem :) ha hatırlatırım benım oynadıgım macta 11-1 kaybetıtnız cnm burda fazla laga luga yapmazsan sevınırım

Hacım Çok Fazla Millete Sataşıyorsun 1 Yerdende Eksik Kal Tartışma Yaratmaya Devam Edersen Ceza Alıcaksın...!

qL başarıLar.

Üstüne mi alınıyosun ? alınıyosan yapabilceğim bişey yok, ben burda millete laga luga yapmıyorum asıl yapan sensin ;)

Hacım Çok Fazla Millete Sataşıyorsun 1 Yerdende Eksik Kal Tartışma Yaratmaya Devam Edersen Ceza Alıcaksın...!
1-Sen Napıcama Karişamazsın
2- İstedigim Yere Yazarım Ilgılendırmez Senı Ceza Alcaksamda Alırım !

He harun sana qelınce ustunemı alıosunuz dedın tazmanya dedı madem senoyna kasıyorlar neden yenılıyor dedı sende dedın bu devırde herkez kendını senoynacı sanıyor lafının arkasında ol dansozluk yapma ;)

Hadi Bye Daha Cevap Yok Bıdahakı Ss De Gorusmek Uzere Kinqler

Geri