lafın bızeyse kendımıze gore kralız sen kendını senoynacı sanıyosan ok dıcek bıseyızmız yok ama mıllete laga luga yapma fazla oke ? mıllet kendısının ne oldunu bılır.başarılar, bu devirde herkes senoynacı sanıyor kendini zaten..
ayrıca ben yoktum kapiş ? bıde ben olunca atalım yarın sonuc nasıl olur bılememTeşekkürler.Burdada Outlav Yani Burak ******** Clanısınız dedi ondan koyayım dedim.Madem kendileri senoyna kasıyolar.Neden sözde ******** olan clana yeniliyolar
başarılar, bu devirde herkes senoynacı sanıyor kendini zaten..
lafın bızeyse kendımıze gore kralız sen kendını senoynacı sanıyosan ok dıcek bıseyızmız yok ama mıllete laga luga yapma fazla oke ? mıllet kendısının ne oldunu bılır.
ayrıca ben yoktum kapiş ? bıde ben olunca atalım yarın sonuc nasıl olur bılememha hatırlatırım benım oynadıgım macta 11-1 kaybetıtnız cnm burda fazla laga luga yapmazsan sevınırım
lafın bızeyse kendımıze gore kralız sen kendını senoynacı sanıyosan ok dıcek bıseyızmız yok ama mıllete laga luga yapma fazla oke ? mıllet kendısının ne oldunu bılır.
1-Sen Napıcama KarişamazsınHacım Çok Fazla Millete Sataşıyorsun 1 Yerdende Eksik Kal Tartışma Yaratmaya Devam Edersen Ceza Alıcaksın...!