1
EXE RANK
'` ѕρяανє∂ℓνу.``~●
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.facebook.com
Başarılar.

neyin kafasını yaşıyorsun sen açtırma ağzımı ben varken siz yoktunuz tekrar cs başladım nicklerinizi ilk defa görüyorum ben 4 sene Ank. teamdayken siz ilkokula gidiyordunuz sanırım yani fark var ! durduk yere kapatılmaz konu kim olursa olsun argo,siyasi v.b içerikli yada türkçe bozukluluğu olursa öyle kapatılır kafasına göre kimse kapatamaz.kanka biz 5 bonus atıyoruz nbye ss atıyoruz adam clan dışı biri hakaret ediyor konu kapatılıyor mod'ları var nasıl olsaarada 1 de onlar yensin deemi
![]()
Anaokulu güldüm. 4 Sene öncede bizde king of takılmıyorduk şekerim ondan görüşememiş olabilir miyiz? king of'da hile almış başını gidiyor bunu herkes de biliyor. Ee konuya gelelim konu paşalımızın gururuna dokunmuş ondan kapatmış herhaldeneyin kafasını yaşıyorsun sen açtırma ağzımı ben varken siz yoktunuz tekrar cs başladım nicklerinizi ilk defa görüyorum ben 4 sene Ank. teamdayken siz ilkokula gidiyordunuz sanırım yani fark var ! durduk yere kapatılmaz konu kim olursa olsun argo,siyasi v.b içerikli yada türkçe bozukluluğu olursa öyle kapatılır kafasına göre kimse kapatamaz.