-dont s.k` # -[vS]- w.Lawson`s ~

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LamA x3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gele . Başarılar ! ..

kanka biz 5 bonus atıyoruz nbye ss atıyoruz adam clan dışı biri hakaret ediyor konu kapatılıyor mod'ları var nasıl olsa :) arada 1 de onlar yensin deemi :P
neyin kafasını yaşıyorsun sen açtırma ağzımı ben varken siz yoktunuz tekrar cs başladım nicklerinizi ilk defa görüyorum ben 4 sene Ank. teamdayken siz ilkokula gidiyordunuz sanırım yani fark var ! durduk yere kapatılmaz konu kim olursa olsun argo,siyasi v.b içerikli yada türkçe bozukluluğu olursa öyle kapatılır kafasına göre kimse kapatamaz.

Adam no0ix. Nede olsa benim öğrencilerimden :D

milletin nasl turkce konusdugu sızı neden ılgılendırıyor kardesım belkı oyle konusmak ıstıyor adam allah allah ..

neyin kafasını yaşıyorsun sen açtırma ağzımı ben varken siz yoktunuz tekrar cs başladım nicklerinizi ilk defa görüyorum ben 4 sene Ank. teamdayken siz ilkokula gidiyordunuz sanırım yani fark var ! durduk yere kapatılmaz konu kim olursa olsun argo,siyasi v.b içerikli yada türkçe bozukluluğu olursa öyle kapatılır kafasına göre kimse kapatamaz.
Anaokulu güldüm. 4 Sene öncede bizde king of takılmıyorduk şekerim ondan görüşememiş olabilir miyiz? king of'da hile almış başını gidiyor bunu herkes de biliyor. Ee konuya gelelim konu paşalımızın gururuna dokunmuş ondan kapatmış herhalde :( tabi 5 bıçak :$ orda tartışmayı çıkaranda lama ve ekibi.

Abi Real Cfg ler Ne Zaman Paylaşılıcak Yada Clan cfg si fln ?

Geri