-dont s.k` # -[vS]- w.Lawson`s ~

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LamA x3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

LamA x3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LamA x3
Ct İken :

21368.bmp

T İken :

21401.bmp

3 map attık 2 sni aldk bunu koymşlar hiçmı utanmadnz insan utanr yazar 2 mapıda arkdşlar almştr die :D:D

qL başarıLar..

o başkaydı conem bye .D gl bize .)

ibo fenalarda :) qL.

Good Luck beybiler :)

gele kankiler ben yokuuum :(

Helal size. :)
APİPO o öğlen olan. ;)

ibo fenalarda :) qL.
eyvallah kanka arada oluyor böyle ama w.Lawson`s ~ teama yakıstıramadım Tw istediler verdim Sonuc ortada beni bilen biliyor Neyse ;) GL bize Ben Varken Sonuç Ap açık ortada (;

yorumlarınız için teşekkürler :)

helal. başarılar

Diğer 2 mapıda koydurcakmısınız zorla ?

bu başka maç ve diğer 2 map diyosunda bi mapta biz aldık sonra banned ayrıca daha önce yendiklerimize say biz ss bile çekmezdik siz direk attınız artık adamına göre davranıyoruz.

helal. başarılar
eyvallah kardeşim.
diğer 2 map diye birşey yok :) dün gece attık o kadar 2'nci map'a ye gerek kalmadı.
bu başka maç ve diğer 2 map diyosunda bi mapta biz aldık sonra banned ayrıca daha önce yendiklerimize say biz ss bile çekmezdik siz direk attınız artık adamına göre davranıyoruz.
Neyse salla kardeşim bana hile diyen Teamwiever isteyip bişi bulamayan Teamdan ne bekliyorsun ?

kanka biz 5 bonus atıyoruz nbye ss atıyoruz adam clan dışı biri hakaret ediyor konu kapatılıyor mod'ları var nasıl olsa :) arada 1 de onlar yensin deemi :P

Eski toprak mı :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ss çekmemeniz bizi ilgilendirmez 2diger map'ıda koy millet maç görsün..

boş taştrma yapmya grek yok km yendiyse yendi qL iki takımada

Geri