Delikanlı Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
awrat ölüsü beyqir ölüsü kapı arkasında beqler SürüSü

H3r sevİyom dİyenle cikmayacaksin!!!

ELden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!!

asıksan eğer biraz delikanlıı ol sevgiye muhtaçsan gitde sevgili bul(asık melis)

insan insan gibi sevmeli,sevmeyi bilmeden sevmemeli!!

askı bilene degil askı yasayana sormak lazım

son kelimem olsun aydınlık son nefesimde karanlık sor kendine hani nerde delikanlık senin yaptıın apaçık yalakalık

Bela kapıdan içeri girene kadar belaya nahlet bela kapıdan içeri girdidemi kaçan nahlet!!!!

sewersem ölene dek sewerim sewmessem qururumuda alıp qiderım

kimse beni sevmiyor çünkü ben farklıyım bende kımseyı sevmıyorum çünkü hepsi aynılar

Neden onu seveyİmkİ kendİnİ beĞenmİŞİn tekİ tamam yakisikli ama Önemlİ olan İÇİndekİ sevgİ..!

SOn DefA aŞkıM SoN Defa ... BilİnmeZ dİyaRLAra SAkıN ! uNUttu SaNMa KaLaN uNUtUr bELKİ... AmA GiDEn ASLA

iyi yuru delikanlı ol karsımam cakmagımı yaktıgım gibi yakarım senı ona göre adam ol

Kuzene laf yok çizerım facanı delikanlı ol kırmayım bacagını

Dünyaya KızaR DururuM , Kendime Hepsi Mı Şerefsiz Diye Sorar Dururum, Hep Seni Severmıyım Diye Kendime Sorar Dururum...

DelİkanliliĞa yakaiŞmaz dİyorlar pekİ ne yakiŞir?

oDuN BeNi aŞaR Bi VuRsAm fElEĞiN ŞaŞaR DelİkAnLı kIzLaR MaNiTaSIz dA YaŞAR

SaRmIyO ArTiK YaSaMaK AzRaiLLe OtUrUp ZaR Mi ATsAK??

seni seviyorum sakın inanma çünkü atıyorum

Bİr gÜl kadar gÜzel ol dİkenlerİ kadar zalİm olma bİrİne Öyle bİr sÖz verkİ ya sonsuza kadar yaŞat yada bİr defada ÖldÜr ama asla yarali birakma....

Geri