Deadly Scream wS Art`z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ana 2 günlük paralı kingler. Gerizekalılara bak sizin ne mal olduğunuzu herkez biliyor ? İlk yarı bişi açmıyor. 2. yarı tutuşuyor bi yeri aç yardır ne güzel.O pingler sizde olsa el alırmıydınız ?

gL Art`z ler bitti artık.

Bitti ? :D Güldürme lan velet clana gelemeyınce böyle oldu tabi :D
Nıye hep yendıgınız ss'lerı koyuyorsunuz? -Konu yanlış yerde. Sovmusuz sız hıc basarılar eyvallah dedınız mı ?

La bırak bizde suç bu kirallarla maç attık. Sw giremeyen bebeler ya. Ha bi tane mal da cfg açmadım yazmış. Cfg açsan ne değişcek ?

Ana 2 günlük paralı kingler. Gerizekalılara bak sizin ne mal olduğunuzu herkez biliyor ? İlk yarı bişi açmıyor. 2. yarı tutuşuyor bi yeri aç yardır ne güzel.O pingler sizde olsa el alırmıydınız ?

sen kıme paralı kıngler dıon la ... attıgınız duwarların hattı hesabı yoq kıme paralı kıng dıonuz ....

kalkmıs bıde paralı kıngler dıor alhmın hlrescılerı

ahahhahhahah yarıl koooop. Lamerin torunu Laptopda kasıyorum hemen msn ekle gel pc gir ? :D zakjsdhqjkwejhqwjhkewqhje yarıl ya :D

Ahaha :D Kımın ne olduğunu herkez bılıyor.

Ancak gülerim size Deadly misinz nesiniz ...

daha dunku botlara kalkmıs basımıza kıng kesılıorlar..... gelde cıldırma allhmın botları ya yenıldıgı hazmedemıorsan oynamıcaksın yırtmıcaksın kendını kı herkes buyuk luugnu bılcek sen burada aglar san aahaha paralı kıngler ...

senın yasın kadar benım cs oynamıslıgım war o yuzden fazla aglama 112 de yetısmez acıl yardım nıetene oke hade muhtabım degılsın

cunku sen bebesın .... qq

Ancak gülerim size Deadly misinz nesiniz ...
Abi zati bunlar Ex den ayrılma veletler. O balyoz aykut mudur nedir geçen ss de diyor alayı hile diye mqwnejkqwejhkwqe neyse maçı aldılar sevinsinler. Ha bu arada 2 gün önce klana alın diye yalvaranlar şimdi klan kurup king olmuşlar buraya yorum atıyolar. onlarıda saygıyla anıyoruz.
Mamy sana gülüyorum sadece :D

Ağlamayın beyler :D

helal lan mamy ne guzel aglıorlar yıkıldım gulmekten kop kop artz ler aglamayan bebege meme wermezler agla cok agla

gh0s7 ne guzel bı bagırıyonuz evden kalktımda geldım sana gulmek ıcın 1 mac altı ustu bu kadar da sızın clan aglıorsa oFF ..

Bırak abi onların yalakasıdır kesin velet mi yok cs'de ;)

La Aglıyo diyenler kim aglıo malmısınız siz ? işleri qüçleri yok post kasıyolar forum yalakaları ?

Art``z ler aglamayin bagirip cagirmayin, adamlar EZMIS..!
bi soz vardir... '' ... giren semsiye acilmazZz''

Töbe ya post kasmayı kesin lan.Yeter bu kadar Tartışma. Hepınız onların yalakasısınız belli etmeyin bari.

Aynen Forum Yalakaları Adam belki clana Alır die elinzden qelse verceniz la .. :D Konu kilitlenirse seviniriz #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri